emrahdemirag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle çalışma çok iyi tebrik ederim.

ancak site biraz ağır geldi bana ? Bu sunucudan kaynaklanan bir sorunmudur?
Evet Sunucudan kaynaklı Normalde Olmaması gerekırdı ama sanırım saldırı var.

KIRGIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika bir şey olmuş..
kapsamlı ve prof..
Teşekkur ederim. yorumunuz için

Megaturks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script gerçekten çok güzel olmuş almayı düşünüyorum yalnız. bi kaç gördüğüm eksiği belirtmek isterim..

Yazar detay sayfasının haber detay sayfası gibi olması gerekirdi.
Manşet yanındaki sponsor bağlantı çok geniş manşetin boyutunuda kısaltmış sponsor bağlantı kaldırılıp manşet uzatılabilir.

Ana sayfadaki Son üyeler bloğunda Resmi olmayan üye ff de alta kayıyor.

Sinema detayında Resim yazıların üstüne çıkıyor yazılar okunmuyor ( firefox ta. )

Soldaki menülerin isteğe göre panelden resim ve linklerinin değiştirilmesi daha uygun olabilir( bu özellik varmı bilmiyorum. )

Köşe yazarları bölümünde Oklar yerine alt alta yazarlar olabilir. Bizim türk halkımız biraz üşengeçtir. o okları bile eminim ki göremeyecektir.

Üyelerin üstüne tıklandığında üye resmide firefox da siz cubuğu aşağı çektikce resimde sizle beraber geliyor.

Anket ortada anlamsız duruor uzun seçenekli anketlerde sitenin düzeni bozulacaktır.
Sola alınması daha makbul gibi gözüküor.

Şimdilik bu kadar önerilerimi daha sonra belirtirim.

Şunuda belirtmek gerekirse. bence script gerçekten çok hoş olmuş. ellerinize sağlık.
Bır Kısımı Icın Ilgılenecegım Ama Dıger Isteklerınız Sızın Dusunce Yapınız ıle ılgılıdır. Sonucta Sıstem kampanya dahılınde satılmaktadır. herkese esıt sekılde ne kurduysak onu kurmamız gerekır..
ff için İşlemler yapılmaktadır.