Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DC sahipleri teklif vermezler, çünkü DC sahipleri forum üzerinden teklif vermiyorlar.

Radore'nin sahibi her ne kadar foruma üye olsa da, bugüne kadar teklif verdiğini görmedim. SadeceHosting ve Mars'ın sahibi de üye, o da benzer şekilde teklif vermez. Hatta son kampanyalarında direkt olarak bayilerine (sizin tabirinizle aracılarına) yönlendiriyorlar.

Netdirekt Türkiye'nin sahipleri de üyeydi ama çok uzun zamandır mesaj yazdıklarını dahi görmedim.

DGN'nin sahibi de üye, ama o da teklif vermez, sadece kampanya duyurularını "duyuru" olarak yapar.
Sahipleri değil zaten satış yetkilileri vardır mutlaka ben onlardan bekliyorum. teklifte geldi PM olarak. Ancak istediğim desteği veren çıkmadı henüz. Radore ile ilgili konu açtım cpanel bölümünde sadece bende değil başka kullanıcılardada sorun yaşanıyor farkında değiller hala. sorunu söylüyoruz bizden kaynaklı değil deyip geçiyorlar. tam destek sağlayacak DC Bayi farketmez artık tam desteğini sağlasın her firmayla yıllık sözleşmeye otururum. sözleşme yapıldığı gibide ödemesini geçerim.