merhaba e ticaret scriptleri hem satıs hemde yazılımıyla yakından ilgilenmekteyım su anda pıyasaya baktıgınızda en alt sevıyelerde olarak sıze oscommerce opencart ıncelemenızı onerebılırım bu dediğim sistemler acık kaynak kodlu ucretsızdır sanal pos entegrasyonları tam olarak ıyı ve stabıl sekılde calısmamaktadadır ama uye yonetım panelı gayet basıttır daha ıyı bı sıstem nedir diye soracak olursanız cs cart diyebilirim buda ucretlı olarak satılan bı scrıptrır ama kaynak kodlarını aynı sekılde bulmanız mevcut sanal pos entegrasyonları ve herseyıyle sorunsuz sekılde calısmaktadır tavsıye ederım ama dahada ileri gidecez diyecek olursanız size hemenal e ticaret sistemi veya netticaret oda olmadı ideasoftu önere bılırım bunlar bence TURKIYE de en önemli ticaret sistemleri arasında kullanılır hatta bence tabırı yanlıs oldu kullanıcı sayısı ve kitlesine bakıldıgında web kullanıcıları ve sirket sahipleri için cok kullanışlı sanalpos entegrasyonları olsun uye sms olsun yönetım acısından aklıma gelemeyecek bircok özelliğe sahip yazılımlardır.
Umarım gunu gelir sizde bu kalitede ve özelliklerde yazılımlar yazar ve türk halkına en iyi sekılde yardımcı olur kendinizi misyonunuz dahilinde temsil edersiniz.

Büyük başarıların sahipleri küçük işleri titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir Schiller
diyerek satırlarıma son veriyorum bıraz roman gibi oldu ama idare edin umarım size faydalı olabilmişimdir.