Merhaba forum üyeleri. Kuralları okudum ve tüm yasak maddeleri inceledim ancak böyle bir konunun yasak olduğuna dair bir madde göremedim ve konuyu açmak istedim.

Belge Özellikleri;
Verilen KURUM: T.C Milli Eğitim Bakanlığı
Meslek Alanı: Makine Teknolojisi
Meslek Dalı: Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı (Autocad - SolidWord - Topsolid gibi çizim programlarında uzmanlık alanınıda kapsamaktadır)
Alınış Tarihi: 2010
Süresi: Süresiz belgedir.

Belge meslek lisesi bilgisayar destekli makine ressamlığı okuduğum için özel olarak verilmiştir ve süresiz olarak bende bulunacaktır. Belgede merkez okul müdürü, il milli eğitim müdürü ve vali yardımcısı imzaları bulunmaktadır. Alanım Makine ressamlığıdır ve makine alanlarında tüm dallarda iş yeri açma hakkına sahiptir.

Kira bedeli aylık olarak 400 TL istiyorum.

Dip NOT: Normal bir iş yeri açma belgesi değildir bu. Meslek alanında verilen bu belge ile iş yeri açabilirsiniz ancak alanında uzman bir kişi olmadan normal belge ile veya bu belge olmadan kesinlikle bu alanda iş yeri açabilme hakkınız yoktur. Makina alanında iş yeri açmak için mutlaka bu belge şarttır. Yani demek istediğim normal bir iş yeri açma belgesi alıp bir market açabilirsiniz ancak o belgeyi alıp bir makina imalat atolyesi, makina resim bürosu vb. gibi yatırımlarda kesinlikle bulunamazsınız. Bu tür belgelerin önemi ise iş yapanın aynı zamanda imza yetkisininde bulunuyor olması ve işci çalıştırabilir, stajyer imza yetkisine sahip bir kıdeme sahip olmasından kaynaklanmaktadır.