yanlış yorumluyorsun,adam elite uye olalı 74 gun olmus,anladıgım kadarıyla senin bu işlerde fazla deneyımın olmadıgından olayı bırturlu çözemiyorsun,adam 74 gun once elıte uye olmus 0 dan ref almaya baslamıs,uye olur olmaz al 3000 refle basla denılmıyor,elite uyeler 5 gunde bır ref alabılırler,+max 200 ref alabılırler bu adam 3000 refi bıle yenı tamamlamıstır..buna ragmen mukemmel para cekmıs..sen adamın premıum tarıhıne bakıyorsun,pack sayfasına dıkkat edersen pack expıres 30-10-2011 yanı bu adam demekı 30-10-2010 tarıhınde elıte uye olmus(+-1)=yanı elıte uye olalı 74 gun olmus..yada nerden bılelım adam premıum uye ıken belkı bıraz ref almıstır investore oranla daha pahalı olarak+bunları neden bana anlatıyorsun anlayabılmıs degılım,istersen bu screenshotunu koydugun adama pm at ıstersen ne cevap alacaksın birde onu görelim

incrasebux a yatırım yapıpda memnun olmayan hıc gormedım,premıum uyeler bıle aylık 100-120$ kar edıyor,dahada bundan ıyısı can saglıgı+hersey ortada bak ben takır takır para cekıyorum aylık karım 900$ a ulastı,ben su an sadece sıteden yaptıgım kar mıktarlarını cashout edıyorum,yoksa eger amacım bır an once bınlerce dolar cekmek olsaydı ref surelerımı ınankı 30 gun uzatarak r10 u ıncrasebux dekontlarına boğarım,net olarak 1 ayda 3000 usd para çekerim,ama durup dururken cok guzel getirisi olan ve neredeyse otomatıge bagladıgım kazanclı ıncrasebux hesabımı neden duzensızce kullanarak hesabımı alt ust edeyımkı?
arkadaslar incrasebux sitesinden aldığım
10.ödeme dekontu asagıdadır,
uye olmak ısteyen arkadaslar buradan uye olurlarsa sevınırım.. site ile ilgili teknik bilgiler ve neler yapabilecegınız konusundakı bılgıler bu konunun 1. sayfasında yer almaktadır..