JiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense yonetım kurulundan acıklama adına yazıyorum (!)

arkadasın bızı bırakıp gıtmesıne gonlumuz razı olmadı pıyasada tabırı caıze tekel durumundayız gıttıgıdıyorun splashı yasaklamasından berı dahada guclendık

bız gucumuze guc katarken yayıncımızın bızı bırakması bu web sevdası ıcın ıyı olmayacaktır dedık ve yayıncımıza ozel tık bası ucretı 5 dolara cıkardık

hayırlısı olsun dıleklerımızle

Google r10 genel sorumlu ıletısım mıletısım vsvs yetkılısı JiqqA (!)
Konuyu geyiğe çevirmişsin ama Adsense Gittigidiyor Splashı yasaklamadan önce de bu piyasanın tekeliydi ve yine bu piyasanın en güçlüsü idi. Gittigidiyordaki serbestliğe Adsense izin vermiş olsa idi gittigidiyor kendisine yayıncı bulabilirmiydi diye önce şakayla karışık eleştirini biraz düşün derim.

Konu sahibi arkadaşa gelince forum sitesinde 30 tıka 3-5 dolar aldığını dile getirmişsin daha önceki mesajındaki forum sitesine nazaran bu çok ciddi bir rakam. Neden dersen forum sitelerinin belli bir içeriği yoktur ve adsense için çöp siteler katagorisindedir. Yani şuan aldığın rakamlar doğal rakamlar ve şunu da bilmelisin ki Adsense'nin tıklama başı ücretlerinin en az olduğu dönemler arası ayın 10'u ve ayın 19'u arasıdır. Bu ratihlerden sonra yine biraz daha artacağını düşünüyorum tıklama ücretinin.