Site adresi : www.katilimsiz.com /
www.katilimsiz.net Açık arttırma başlangıç fiyatı: 2500 TL
Teklif aralığı :50 TL
Sitenin aylık getirisi : Alıcı'nın girişimciliğine göre değişir.
* Sitenin açılış tarihi : 21 Mayıs 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir : indirme sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : 15-16 k -
Google Analytics Domainin yaşı : 21 ay
Pagerank değeri : Pr1
Alexa sırası : 41k - TR 0,5k
Google Index :43k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Tüm içerik satılıktır.
Hosting dahil midir : Evet - Sorf.Org
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet [DLE Null Script]
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Yok
*Siteyi gelir kapısı olarak görmediğim ve bu doğrultuda kullanmadığımdan dolayı "Alıcı'nın girişimciliğine göre değişir" ibaresini kullandım. Sitenin genel özelliklerini yukarıda belirttim, bu özelliklerde bir siteden nasıl para kazanılacağını siz benden daha iyi bilirsiniz.
Not : Site yayın hayatına sadece katılımsız kategorisinde girmiş ve devam etmektedir. Alanında Google'da ilk sıradadır. Katılımsız oyun program vs arayıpta katilimsiz.com'a uğramamak neredeyse imkansızdır. Hitin yarısının arama motorlarından gelmesi hergün daha fazla kişiye ulaşıldığının, diğer yarısının da direk giriş yapması sitenin oturmuş olduğunun göstergesidir
(Google Analytics).
Site Türkiye'de katılımsız alanında kendilerini kanıtlamış bir ekibe sahiptir. Siteyi alan arkadaşın isteği doğrultusunda Katılımsız hazırlama ile ilgili bilgi birikimimi paylaşabilirim.
Satış sebebime gelince; Acil nakite ihtiyacım olmasıdır. Siz de hak verirsiniz ki bu site için açık arttırma başlangıç fiyatı oldukça makul bir fiyattır.
17.01.2011 saat 24'te en yüksek fiyatı fiyatı teklif eden arkadaşa satılacaktır.
Ödeme: Garanti, Teb - Peşin
Daha fazla detay için
admin@katilimsiz.com adresini ekleyiniz.
Alacak arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum.