schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe de yandakçı diye bir kelime yoktur veya ben bu kelimenin anlamını bilmiyorum.Eğer yardakçı demek istediyseniz bunu açıkca belirtirseniz sevinirim.Ona göre işlem uygulayacağım.
Mesajları silme sebebim polemikleri önlemek amaçlıydı.Baktım uzuyacak konuyu komple sildim, bunu yaparkende size soracak değildim heralde.Eğer yaptığım işin uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız üst yetkili kişilere durumu bildirebilirsiniz.

Evet gerekirse bildirilecek.

Nerede dolandırılmış kişiler ben anlamadım.Sanki birilerini dolandırmış ortada madurlar var ve bu kişi gelip burada konu açıp alışveriş yapıyormuş gibi mesaj gönderiyorsunuz.
Çok güzel bir konuya deyinmişsiniz şimdi eğer yazılarımı okuma zahmetine girdiyseniz anlamışsınızdır ama anlamış gibi yazmamışsınız.

Bu adam datacenter açıyorum datacenter açtım diye bizi kandırıyorsa bu bir dolandırıcılıktır.

Bu adam 93 gbit hattım var diyip 93 gbit hattı yok ise bu bir kandırmadır ve dolandırıcılığa giriyor.

Bu adam veri merkezi açtım (datacenter) diyip açmadıysa bu bir kandırmadır dolandırıcılığa giriyor.

Bu adamın teknik bir bilgisi yok ise teknik bilgisi var gibi işten anlıyor gibi buralara çıkıp konu açıp sağlayamadığı hizmeti sağlayabilir gibi göstermesi bir kandırmadır dolandırıcılığa giriyor.

Konudaki yazım uzaar gider şimdi illa birilerinin para vererek dolandırılmasımı kandırılmasımı lazım bu adamın ne olduğunu öğrenmek için. biz bire bir görüşmelerimizde bunu gördük hiç bir bilgisi yoktur bu adamın o yüzden eğer ki siz moderatör olarak hiç bir bilgisi olmayan kişilerin forumda alakasız konular açtırarak ve izin vererek bu işi yaptırırsanız sorumlusu sizsiniz.