tuce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını ve bu arkadaşa yandakcılık yapan moderatörün açığa alınmasını taleb diyorum.benim dün buraya döşediğim, bu bebeyi öttürdüğüm yazıların hepsi silinmiş. dün gece bütün forum şahit oldu yazılarıma ve kanıtlarıma.
kim bu adamın yandakçı moderatörü ?
Türkçe de yandakçı diye bir kelime yoktur veya ben bu kelimenin anlamını bilmiyorum.Eğer yardakçı demek istediyseniz bunu açıkca belirtirseniz sevinirim.Ona göre işlem uygulayacağım.

< 12-) Yöneticilere hakaret eden, küfür eden, polemiğe giren ve görevlerini icra etmesine karşı çıkanlar en az 10 gün olmak şartı ile duruma göre süresiz banlanacaktır. >

Mesajları silme sebebim polemikleri önlemek amaçlıydı.Baktım uzuyacak konuyu komple sildim, bunu yaparkende size soracak değildim heralde.Eğer yaptığım işin uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız üst yetkili kişilere durumu bildirebilirsiniz.

AKServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderatörler sanırım bu arkadaşın r10 kullanıcılarını dolandırmasını istiyor açıkca görünen odur. Yazılanları silerek tekrardan alış veriş yapmasını sağlaması bunu ifade ediyor.
Nerede dolandırılmış kişiler ben anlamadım.Sanki birilerini dolandırmış ortada madurlar var ve bu kişi gelip burada konu açıp alışveriş yapıyormuş gibi mesaj gönderiyorsunuz.