Merhaba millet foruma geldiğim zamandan beri birsürü başlık açıldı.bigün bende bi başlık açmıştım çok kişi bana mesaj attmıştı çok heycanlı bi şekilde isterseniz size başımdan geçen bir ilişkiyi kısaca anlatabilirim.sonra şu kızdan hoşlanıyorum diyenlere belki onlara nasıl yaklaşması gerektiği konusunda bir ders olur

.
dikkat çeken konunun linki:
https://www.r10.net/off-topic/658290-...labilir-3.html
----
Üniversitedeyiz ilk senemiz hazırlıktayız tabi kurlar var 4 kurdan oluşuyor.Elementry,Pre-Int.,Int. ve Upper-Int. kurları tabi 1. dönem bitti.Kurlarıda bitirdim hiçbirinden kalmadan.E tabi birde üniversitedeyiz yeni gelmişiz başımızdan öss gibi bir yük kalkmış günümüz gün gecemiz gece.2. dönem başladı geldik Int. sınıfına sınıf listelerinden baktım ilk defa bu sınıfta hiçbir tanıdığım yoktu herkesle yeni tanışacağım.
Sınıftada 2 erkeğiz gerisi hep kız e tabi bende herkesle arkadaşım öğrenci konseyindeyiz ya samimi oluyoruz mutlaka herkesle.Sınavlar mınavlar başlayınca bunaldık her nekadar notlar yüksekde olsa insan sıkılıyo öss gibi bir yükten kalkıp hazırlık gibi rahat bi ortama girince.Hepimizin gitmişliği vardır bu her sene mayıs aylarında Unifestler başladı tabi.kayıtlar alınıyor bilmem ne.Int. kuru bitti okul kısa bir tatiler sanırım 3-5 günlüktü.Bütün arkadaşlarım gidiyor e tabi geziyede 2-3 kalmış.organizatör arkadaşım çıktı banada yer ayarladı gidicez artık.unifest'e kaldı bir gün bizim sınıftaki x adlı kızı gördüm okul çıkışında sordu geliyomusun ünifeste geliyorum dedim.saat kaçta otobüs kalkçak biliyomusun? dedi.bilmiyorum ama telefonunu verirsen haber verebilirim dedim.düşünün ki ilk defa numarasını ordan oldım.2 ay aynı sınıfta okuduğumuz kızdan bahsediyorum.herneyse telefon alınınca zaten konuşmaya başladık.marmarise gidince beraber arkadaşça biraz vakit geçirirnce tabiri caizse ateş bacayı sarmaya başladı tabi.
öyle böyle derken marmaristen 1 hafta sonra ciddi ciddi konuşmaya başladık ve hatta çıkmaya başladık.çıkmaya başladıkça tanıdığımdan daha farklı daha hoş biri olduğunu öğrendim ama önceden sevgilisiyle yaşadığı çok ağır şeyler olduğunuda öğrendim.kız bana bunları anlattı e bende sordum kendime sevmiyosan bırak kızı dedim uğraşma ama o gün sevdiğimi anladım ve kıza bazı şeyleri aşma konusunda mücadele etmemiz gerektiğini anlattım.oda bende gün geçtikçe daha çok seviyoduk sanırım.çok güzel günlerimiz geçti çıktığım en uzun kızdı, ve aylar sonra ayrıldık sebebini bilmiyordum yıkılmıştım.çok kırıldım,çok yıkıldım bunalımın büyüğünü yaşadım günlerce rüyamda gördüm.artık annem babam bile psikolog'a götürmek için uğraşıyordu.
sonradan duydum ki benden önceki sevgilisine tekrar dönmüş o beni dahada çok yıktı.bana bigün önce sensiz yaşayamam ölürüm diyen kız ertesi gün neden ayrılalım derdi.özeten bu şekilde anlattım kısa tutmaya çalıştım umarım düzgün bi biçimde özet geçebilmişimdir.diyceğim şuki beyler kimseye değmiyor kimse anadan babadan dosttan arkadaştan değerli değil.bugün var olan yarın olmuyor.sakin olun karşınızdaki kız ilah değil.ki yaşınız gençse o kız sizin için ne ilk ne sondur.bu yüzden fazla kafanıza takmamanızı tavsiye ederim.kızlarda kafasına böyle şeyleri takmayan erkekleri seviyor.en azından benim çevremde öyle oldu.ne kadar rahat olduysam okadar peşimden koştular.ha ben unuttummu unutmadım.unutmak diye bişeye inanmıyorum daha çok alışıyorsunuz bence.
----
Saygılarımla.
Üniversite
AŞK yaşayabilmek için çok çok iyi tanıyıp çözmek gerekiyor kişileri .
Bende üniversitede öğrencisiyim . Bir kızla takılıyordum , oturuşu kalkışını bir süre sonra sevmediğim için ilişkimi bitirdim . Ve o gece en yakın arkadaşı aradı.
Konuşmaya girişi şöyle idi
tayFun ; X isimli arkadaşım senden ayrılmak istemiyor ... Derken 15 dakika sonra arkasından farkettim senin bir ağırlığın var o yükü taşıyamadı .. Derken 30 dakika sonra kötüledi .. Ve derken günler sonra hani derler ya
" gözle taciz " o olaya geldik .. Anlatmak istediğimi kelimelere dökemedim sanırım .
Türkiyedeki üniversite kavramı onunla bununla düşüp kalkmak oldu
genelde ..
Fakat üniversite öğrencisi iseniz ..
Benim felsefem üniversitede tek kural vardır ;
Zeki ile Çakal'ı iyi ayıracaksın .
Ve her zaman zeki olmak zorunda kalmalısın ..