1.Böyle bir tabir caiz olamaz. Bir nevi milletin parasını çalıyorsun. Hırsızlık da dinimizce yasak olduğuna göre kurduğun cümle çok yanlış.
2.Eğer bahsettiğin olay "gökten para yağıyor haydi ne duruyorsunuz bizde toplayalım" tarzında olsa tamam da.. Bu paralar gökten yağmıyor.. Adwordscü arkadaşların cebinden çıkıyor.. İyi de yabancılardan çıkıyor para diyebilirsin.. Orası da senin vicdanına kalmış.
rica etmiştim yinede bi yorum gelmiş..canın sağolsun..
TEŞEKKÜRLER yorum için..
edit: karşı bi yorum yapmıycaktım ama demeden geçemiycem.elini vicdanına koy.internet geçmişini şöyle bi düşün.bi kerede olsa şunlardan birini yaptın mı/yapıyomusun hatırlayama çalış.
marez program kullandın mı?
mp3 indirdin mi?
copy paste ile yazı yayınladın mı?
şifresiz wlana giriş yapıp kullandın mı?
vs.vs.
hepsine cevabın 'bi kere olsun yapmadım' ise yazımı editler, linki kaldırırım.yapmadım değil ise uzatmayalım.karşılıklı atışıp kirletmeyelim konuyu.