Merhaba arkadaşlar,

Ben daha 18 yaşıma gelemedim. 17'ye yeni girdim. İnternetteki işlerimi halletmek için kendime bir banka hesabı açtırmak istiyorum. EFT olsun, havale olsun, dışarıdan para havalesi olsun, bankamatikten para yatırma-çekme olsun bu işleri yapmak istiyorum. Velimle beraber gidebilirim o sorun değil. Biraz araştırma yaptım, Iş Bankası var ama oradan EFT yapılamıyormuş birde para çekilemiyormuş. Yapı Kredi öneriyorlar hep. Sizce hangi bankadan bu işlemleri kolayca yapabileceğim bir hesap alabilirim? Ücretlendirme falan nasıl oluyor?

SONUÇ:
Arkadaşlar ben Kuveyt'ten açtırdım. Hesap açım ücreti yok, aylık-yıllık kesinti yok, EFT-havale gibi işlemlerde kesinti yok ve tamamen yapabiliyorsunuz. Açtırmak için anne babanızla giderek aktif ettirebiliyorsunuz. Ben o sıkıntıyı atlattım reşit oldum ancak açtırırken ikisini de istemişlerdi diye hatırlıyorum. Banka kartını evinize yolluyorlar, sonrasında velinize ihtiyaç kalmıyor. Üstelik çok ilgili bir banka. Kaybettim, dedim tekrar yolladılar banka kartımı. İnternet şifrem kilitlendiğinde onlar beni aradı ilgilenmek için ben henüz haberdar etmemişken.

Diğer arkadaşların konuya yazdıklarına göre İş Bankası İlk İmza hesabında EFT ve Şans oyunları ödemesi yapamıyormuşsunuz ve havalede 0.75, EFT'de 2.50 ücret kesiyorlarmış.