Takı satışı yapacağım bir site projem var.Domainini aldım.Tasarımı da tamam sadece script yazdırma işlemi kaldı.Bu işi gerçekten güzel ve temiz bir şekilde kodlarda açık bırakmadan bu işi yapabilecek kişiler ile çalışmak istiyorum.

• Bu projeme müşteri paneli + admin paneli istiyorum.
  • Script için gerekli tüm tasarımı Css kodlanmış halde yazılımcı arkadaşa vereceğim.
  • Müşteri satın alabilecek sipariş verebilecek kontrol ve görüntüleyebilecek.
  • Admin panelinden ürün ekleyebileceğim , üye yönetebileceğim , ne kadar sipariş gelmiş görebileceğim , ne kadar satış yaptım görebileceğim , sipariş kontrol paneli olacak.
  • Admin = müşteriler arası PM sistemi olabilecek ,
  • Sanal pos düşünmüyorum direk hesabıma havale edecekler ve her sipariş verdiklerinde sistem müşteriye ( sipariş no : 34324242 ) verecek
  • Bende hesabımı kontrol ederken açıklamasından anlıyabileceğim.
  • ( Ödeme Bİldirim Formunu doldururken Açıklama / notunuz : Diyeceğim
  • Sipariş nosunu yazıcak havale açıklamasında )
  • Yeni Ürünler : her yeni eklediğim ürün 1. sıraya gelicek.
  • Ve sağ alt köşesinde : 1 2 3 4 5 Ürün ekledikçe sayfalar cıkabilir
  • Ürünleri tek tek admin panelinde eklemek istiyorum
  • Ürün eklerken detay sayfasınıda düzenlemek istiyorum.Ama ana sayfada sadece ürün resmi ürün kodu ürünü incele ve ürünün fiyatı cıkacak.
  • Ürün detayına tıkladıgında detay sayfası gelicek
  • Ürün detay sayfası nasıl peki
  • ( Resimler alanı - 3 5 kac tane ekledi isem - Sağ kısmında özellikleri yazıcak altında ise müşteri yorumları (Sadece müşteriler yorum yapabilecek )
  • Müşteri Panelinde Sipariş verdiğinde ; sipariş durum sistemi istiyorum yani ;
  • Durum : Onay bekliyor gibi.
  • Ben admin panelinden siparişi alınca ve ödemeyi kontrol edince oraya
  • Sipariş alındı diye secenek olacak onu isaretliyecegim.Müşteride de bu değişecek.Orada Sipariş alındı / Ürün üretiliyor
  • Daha sonra ben admin panelinden tekrar ürün tamamlandı / Kargo işlemi tamamlanıyor , daha sonra ürün ulaştığında İşlem Tamamlandı gibi fonksiyonları seçebileceğim.
  • Aynı zamanda Ana Sayfa - Ürünlerimiz - Hızlı Sipariş - Detaylar - Hakkımızda - İletişim - Ürün Katagorileri
  • Menüleride yönetebilmeliyim.
  • Menü içerigini admin panelinden yönetebilmeliyim.
  • Ve sipariş verildiği zaman + Kargo bedelinide ekleyebilmeliyim.
  • Üye giriş yapınca , eğer mesaj varsa sayfanın ortasında çıkacak.Veya : Sepetim ( 2 ) yazsın .
  • Ben sipariş veya PM geldiğinde görebilmeliyim.
  • Ve son olarak Admin panelinde ben ne kadar sipariş almışım , totalde ne kadar kazanmışım.Sipariş durumları ve adminin görebileceği tüm istatislikleri istiyorum.
  • Ben tasarımın bitmiş halini tamamı ile vereceğim siz bana script entegreli halinde geri vereceksiniz.FTP ye attığımızda sorunsuz çalışabilecek.
Yukarıda yazmış olduğum özellikteki bir yazılımı ( Tercihim PHP - ASP de olabilir.Önemli olan script dili değil işleyişidir.) net olarak ne kadar bir ücrete , ne kadar zamanda teslim edebilirsiniz. ?
Tekliflerinizi bekliyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum ..