PirMuhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen sene bu zamanlarda dersaneye giden biri olarak ben de çektim bu sıkıntıları. benim gibi başkaları da çekti.

ben 24 yaşındayım. hazırlık sınıfı okuduğum ve sınıfta kaldığım 2 yılı da hesaba katarak toplamda 6 sene, gerçekte 4 sene bir üniversite deneyimim oldu. 2009 eylül ayında o 6 senenin üstüne çizgi çekip, tekrar bu sınava hazırlandım. nihayetinde şimdi tekrar üniversite okuyorum. hem de eşit ağırlık bölümünden mezun olmuş biri olarak, matematik okuyorum.

hayatta daha buna benzemez ve bundan çok daha değerli neler başarıyor insanlar.

daha 18 yaşında, bu "motive olamıyorum, olmuyor" tarzı yaklaşımlar doğru değil. ben 6 seneyi sildim herşeye sıfırdan başladım. bunun anlamını idrak edebilirsen kendi açından birşeyler yapmaya belki başlarsın...
hocam herşeyin farkındayım ama bi türlü oturamıyorum derse . ve ya en fazla 2 gün çalışıyorum takıldığım zor bi konu çıkınca karşıma darmadağın oluyor her şey ve kapatıyorum defteri kitabı. zaten normal olarak bakarsak da günde taş çatlasın 2 saat çalışıyorum. aslında hedefim yüksek değil 370puan falan . ama 370 puan 100 net üstüne geliyor ygs de diyorlar . ve benim bugüne kadar yaptığım en yüksek net 80 :/ motivasyon bozulması normal değil mi .