CStiryakisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz playeri karıstırmayın diyorsunuz ama size anlatmak istediğim şudur 100 playerde 3gb swap kullanıyor ama 140 playerde 900mb swap kulanıyor? işletim sisteminde sorun oldugunu düşünüyorum bu yuzden serverlerin fazla yuk yaptığı kanısındayım.

ayrıca swaplar tar.gz acarken doluyor ram kulanıyor tar.gz ler ve tekrar dusmuyor şimdi butun sunucuları kapatsamda düşmicek anca reebot attıgım zaman düşecek gece boş iken giriyorum hic yogunluk yokken o zaman bile ram lerin hepsi kualnılıyor gözunkuyor hic düşmüyor.
İki konudan birinde birisi sana özel kernel kullanman gerekiyor diye yazmıştı.

Şimdi sen ne yüklenmesini istedin ve sana ne yüklendi?

Bu yüklenme için senden parada alınmamış? Niye kendin kurmadın madem işletim sistemi bu kadar önemli, problem çıkartacak birşey?

İkiz Telekom senin işini senden daha iyi bilmek zorunda mı?

Amaç çözüm bulmak değilki, yoksa ilk 20 mesajda çözüm bulunmuş, amaç çözümüde uygulamak yada ortaya atılan öneriyi denemekte değil. Amaç konu meşgul olsun, belki biryerde haklı çıkarım hesabı hala.

Arkadaşım işletim sistemini diğer makinalar ile aynı kur. Ram kastırmıyorsa problem yok. Yok kurmayacakmısın ram ekle, kastırma yoksa problem yok.

Şimdi her ne kadar yok ben ilk mesajda firma ismini yazmadım, benim derdim hatta, donanımda problem var olayı değil, benim derdim iade olayı desende senin derdin zaten attığın onca mesajda anlaşılıyor.

Tüketici hakları diye birşey var evet ama tüketici hakları tüketiciyi koruduğu gibi ticaret yapanı da korumaktadır.

Her iki konuyuda okudum, bütün koyulanları gördüm. Burda haksızsın. Birincisi özel bir kurulum gerektiren işletim sistemini İkiz Telekoma kurdurup bu konuda problem yaşayıp iade istediğin için haksızsın.

İade ne zaman istenir? Verilen hizmetten memnun kalmadığın zaman. Sen sana verilen hizmetten değil kendi hatalarından zarar görmüşsün. Hata yapmışsın, çözüm bulacağına hırsından dahada fazla hata yapmışsın ve para kaybetmişsin. Sen daha sayfalarca cevap-mesaj devam edebilirsin, halbuki bunu baştan kabullensen hem işinle ilgili yeni birşey öğrenmiş olacaktın, hemde bu kadar motivasyon ve zaman kaybetmemiş olacaktın.

Burda cevap yazmaya harcadığın zamanın değerini bilmiyorsun ve kaybetiğin paradan kat be kat fazlasını elde edemeyeceğin birşey için kaybetmeye devam ediyorsun.