Haziran Ortasında 19000 Kmde Aldım Aracı Şu Anda 37000 De Hesapla Kaç Km Yaptıgımı... Siz Burada Web Tasarımı Yaparken Ben Sanayilerde Araba Peşinde Koşuyordum .. O Yüzden Bu İşler Hikaye Hesap Kitap Herşey Ortada İşte.. Ha Web İşinden Pek Anlamam Ama Araçlar Dedimi İş Biter Benim İçin.. Otomobili Olsun Kamyonu Tırı Otobüsü İş Makinesi Olsun Hepsi İlgi Alanımdır.. 50000 Tl Verecem Sorun İçinde Sorun Yaşayacam Ve Sonra Aracı Satamayacam Çok Güzel
Ve Aşırı Beslemeli Benzinli Bir Araçtan Bahsediyorsunuz.... Dizel Olsa No Problem Zaten Sıkıştırma Oranı Yüksek Yüksek Basınçta Çalışıyor... Ha Ben Yakıtıda Düşünmem Aslan Besleyen Etini Düşünmez... Şu Anda 2 Adet Şahsıma Ait Aracım Var.. 2008 Starex CRDİ 140 Bg Di Şu Anda 185 Bg... 2.Olarak VW T5 4 Moiton TDİ 175 Bg Di Şimdi 200 Ün Üstünde... Ben Hayatımı Arabalara Adadım Daha Ne Olsun Lütfen Dahada Savunmayın Herşey Ortada Çünkü... Bunu Opel Kullanıcıları Kendi Forumlarunda Söylüyor Kendileri Pişman Sıkıntılı... Başkasınında Aklına Girerek Yanlış Yönlendirme Yapıyorsunuz... Günde 66 Km Dedigin Nedir Ki ? Tamam 1 2 Araba Olur Hepsimi 50000 Km Altı Olur..Lütfen Yapmayın Hala Fanatiklik Yapıyorsunuz...