MehmeTTemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternete kaptan52 yazsam ve birisi sizin hakkınızda bir iftirada bulunmuş veya hakaret etmek suretiyle size çamur atmış olsa, sizi tanımadan sizin nasıl bir kişi olduğunuzu anlayabilirmiyim?

Bende bu bilgilere dayanarak aracı övmüyorum. Bizzat sahip olduğum hakkında yorumda bulunuyorum. Lütfen bir kişiye tavsiye ve telkinlerde bulunurken biraz daha ciddi olalım.
Gerçektenmi Neden Satılan İlanların Hepsi 50000 Km Altı Marka Fanatikligi Yapmayın Lütfen Herşey Ortada Fanatiklik Yapmaya Gerek Yok.. Açıkları Konuşmak Yanlış Bişey Degil..Opel Artık Eski Opel Degil..Neden Battı GM ? Kalitesizlikten Battı..2000 Model Bir Opel İle 2010 Modelinin Arasında Kalite Olarak Daglar Kadar Fark Var... Opelin Kendi Sitesinde Adamlar Anket Yapıyor Hyundai İ20 Mi Opel Corsamı %90 I İ20 Diyor.. Neden ? Hyundai Sorunu Olmayan Araç..Sorunu Kolay Çözülen Araç ..Parçası Ucuz Araç..2.Eli Satılan Bir Araç...
Fanatiklik Yapmaya Gerek Yok.. Benim Hayatım Otomobiller İçinde Geçti ... Bir Çok Aracı Yakından İnceledim Ve - + Sını Yazdım.. Şimdi Yİne Yazıyorum İnsignia Alma Fikri Olan Varsa Kesinlikle Uzak Durun... Benim Fikrim Budur İsteyen Yanlış Desin Ama Yanlış Degildir..
Buda İnsignianın 50000 Km Gerçegi
http://www.sahibinden.com/search.php...92949&c2=92949