Bir veya birkaç kişi ile anlaşarak farklı alanadları için wp kurulumdan itibaren uzun dönemli çalışmak istiyorum.

Verilecek hizmetin bir grup olarak veya farklı ve makul yerlerden hizmet alınarak gerçekleştirilmesi mümkündür.

Lütfen konuyu sonuna kadar okuyup benim talep ettiğim bilgileri yollayınız. Yani, her madde için istediğiniz ücreti ve yapacaklarınızı belirtiniz. Kısaca msn adresinizi vererek "görüşelim" demeyiniz, msn kullanmıyorum.

Çalışma şekli >>
1- Her alanadı için kendi sunucumda bir host hesabı açıp teslim edeceğim ve WP kurulumu gerçekleştirilecek, uygun bir tema yüklenecek, gerekirse düzenlenecek. (wp dışında önerilen ve ücretsiz ya da makul fiyatlı yazılım var ise kabul edebilirim.) İçerik için bot kurulacak.
2- Sitede gerekli seo ayarlamaları ve içerik çalışmaları ile sürekli tanıtım yazısı gibi hizmetler verilecek makul bir hızda ve yoğunlukta içerik oluşturulacak.
3- Site bir kaç ay içerik oluşturulduktan sonra backlink, blog link ve profil link türünde gerekli şekilde ve hızda link çalışması yapılacak.

Bu hizmetler için başvuru sahibinden aşağıdakileri içeren özel mesaj rica ediyorum.
** referans işler.
** site başına talep edilen ilk ücret. (1. maddedeki hizmetler.)
** içerik ve backlink gibi sürecek işler için aylık talep edilen ücret. (2. ve 3. madde)

Özellikle Trade sayısı ve mesaj sayısı yüksek referanslı ve eski üyeleri tercih edeceğim. birden fazla kişi ile çalışabilirim.

Konu ile direkt ilgisiz tartışmaya dönük mesajlar yazılmamasını rica ediyorum.

saygılar...