Bu durumun bir çok riski bulunuyor. OVH ilk defa kullanılan kredi kartları üzerinde herhangi bir pürüz olmadan (örnek: fraud ya da çalıntı kredi kartı) 5.000 EUR işlem görmemişse ödemeleri elle onaylamaktadır. Elle onaylama işlemi sırasında bir çok kontrol işlemine de tabi tutmaktadır. 5.000 EUR işlem sonrasında sistem tamamen otomatikleştirilir. Eğer bu kontroller sırasında finansal departmanın bilgisi olmadan başkasına ait kredi kartı kullanıldığı anlaşılır ise sunucunuzun sorgusuz ve sualsiz olarak kapatılması ve paranızın geri iade işlemi başlatılır.
Açıkçası bir şeyi de çok merak ettim, tekliflerde 150-200 EUR ekleyen olarak nitelendirdiğiniz sağlayıcı biz miyiz? Alındığımdan dolayı değil merak ettiğim için soruyorum çünkü aksi takdirde yanlış bir bilgiye sahip olabilirsiniz.
Murat Aybars
yok ben dün gece yazdım öğlen sizle görüştüm başka kişiler vermişti o fiyatları sonrasında sizin siteden beni ara olayı yaparak görüştük ve güzel bilgilendirme verdiniz teşekkürler durum netleşmedi bizim direk kendimiz alabilmek için ilk ve elimizde olan server gibi mücadele veriyoruz fransa vatandaşı bir kişiyle bakalım