Dünyanın hiçbir hosting firmasında otomasyon halinde çalışan sistemler dışında 24 saat muhasebe elemanı çalışmaz.
Kredi kartı, paypal gibi otomasyon sistemlerle 24 saat alışveriş yapabilirsiniz. Banka ödemesinde muhasebe departmanının ödemeyi bankaya girip kontrol etmesi lazım, bunun için de muhasebe elemanlarının 24 saat mesai yapması lazım, ben daha bırak hosting'i hiçbir sektörde 24 saat mesai yapan muhasebe görmedim.
idealhosting.net.tr ve ni.net.tr 7/24 çalışıyor. bunlara 7/24 ödeme ve hizmet alabilirsiniz. ( ikisindede ssl hizmeti yok )
hostgator da da 7/24 adam çalışıyor.
muhasebecisini 7/24 çalıştırmasın ama gece nöbet tutan adama hesabın sadece son 24 saate ait işlem hareketlerini görebilir yetkisi versin ( şubeden bunlar yapılabiliniyor ) sorun kalksın. şuan ihs.com.tr de 15 tl olan ssl i natrodan 58 tl ye almaya razıydım eğerki bu uygulamaları olsaydı. ama hiçbiyer bulamadım sabah ihs.com.tr den alıcam artık. ayrıca natrodaki adama aciliyeti belirterek şahsi hesabına fazlası ile göndermeyi teklif ettim yinede olmaz dedi...