solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu basliginda Sandbox,Sitemi uçurdu.. diye yaziyorsunuz sonra konu icinde sandboxmu yedim filan diye soruyorsunuz bu nasil bir celiskidir,siz kendi kendinizin cevabini verebilirsiniz aslinda
Konu içeriğim ile ilgili birşey demiyeceksen yorum yapmanın amacı nedir?

korkmam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adınızı googlede yazın bakalım ilk sırada cıkıyormusunuz ?
xxx.com diye yazınca çıkıyor ama xxx yazınca çıkmıyor.Düne kadar ilk 4'te çıkıyordu. :S

BozguN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmediği için aydınlatılmak için bir konu açmış konu başlığı yanlış veya doğru içeriğine bak sen insanları kusurlarını hatalarını aramakta maşallah üzerimize yok.
Saygılarımla...
Boş gezenin boş kalfası diyoruz biz onlara hocam..

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki link kasılmıştır, son günlerde blog yorum, profil backlink falan moda. Belki birisi sizin siteyi bu bakımdan coşturmuş olabilir.

Backlinklerinizi kontrol edin. Kelime bazlı ceza almışsınızdır. Bazı aramalarda düştüğünüze göre aklıma bu geldi..
3-5 blog sitesinde ve 1 forum sitesinde olmak üzere toplam 13,044 inlinks var.
Ayrıca bazı aramalarda değil bütün aramalarda düştüm :S

solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hata bulmak degil olay baslikta sandbox sitemi ucurdu diyor konuyu okuyorsun sandboxtamiyim diyor nasil bir alaka.Elbette bilmemek ayip degil ne yapmak istedigimizi bilmek önemli diye düsünüyorum.Google sandbox yazarsan binlerce bununla ilgili bilgi cikar öyle degilmi?
Bu bölüm sandbox bölümü bunun farkındamısınız?
Herkes gibi bende sandbox ile alakalı,illegal olmayan konular açabilirim değil mi?
Bilgiyi nerede,kimden aradığımı sizden mi öğrenmem gerekiyor?

google adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tartışma ortamı olsun diye demiyorum ama gerçekten yol göstermek yerine eleştiri yapmak daha mı kolay geliyor acaba anlamıyorum.

teknohaberci arkadaşın dediği gibi sitenin backlink lerini kontrol edersen link yüzünden düşüştü olup olmadığını görebilirsin yok eger bi çalışma yapılmamışsa belkide hiç çalışma yapmadığın için düşüşte oladabilirsin
Hocam az önce dediğim gibi az çok bişeyler var,ne çok abartı ne de çok düşük,kendi çapımda 3-5 yere link ekleme ve 1 forum sitesinde link var sadece..

niluferturizm.org olan bir diğer sitemde aynı durumdadır.
Nilüfer turizm yazarken 3'ncü sıradayken şimdi sayfa 7'deyim.

İki sitede bugün böyle oldu :S

Edit: 1 siteme daha baktım,oda şuanda aynı durumda.
5 sitemden sadece 1 tanesinde sorun yok.Çok enteresan :S