Merhaba arkadaşlar , yepyeni bir tad ile karşınızdayım. Sizlere etsiz leziz etsiz çiğköfte sunmak istiyorum.
Öncelikle ürünümüzdeki özellikleri sayıyorum..
- Etsiz olduğundan güvenle 3-4 güne kadar aynı lezzetiyle yiyebililirsiniz.
- İçerisindeki özel baharat ve özel formüller ile kesinlikle aşırı derecede koku yapmaz.
- Tadı müthiştir.Yedikçe yiyesiniz gelicek emin olun

- Bu konuyla birlikte Türkiyenin her yerine dağıtıyoruz.. Tadını bilenler her hafta yemekteler..
- Mide rahatsızlığım var diyede üzülmeyin , diğer çiğköfteler gibi size zararı dokunmaz (fazla aşırıya kaçmaksızın)
Çiğköfteyi Emrah adlı abimiz yapmaktadır.Kendisi Bingöllüdür.
Ürünün pazarlamasını ben kendim yapmaktayım.Emin olun birkere yediğinizde ikinci defa sipariş ediceksiniz.
Ürünümüzde kesinlikle bakteri oluşumu vs. olmaz. Özel folyoya sarılı şekilde size teslim edilir ve afiyetle yersiniz.
Et yerine ne koyuyoruz ?
Et yerine içerisine ceviz , ve çemen koyuyoruz , bunun özel formülü bizde olduğundan tadı ve kalitesi vazgeçilmezdir..
Ürünü
Yarım Kilosu 13 Tl'den Satışa Sunuyoruz.
Malzemeleri özel olarak sipariş ederiz , cevizimiz ve salçamız karacabey köyünden , çemenimiz yalıköy çiftliğinden , bulgurumuz karacabeyden , İsot ve diğer baharatlarımız bingöllü ustamız tarafından getirtilmektedir.Fiyatımız 3 Saatlik yoğurma ve kaliteli ürün yapısı bakımından ucuz kalır değerli arkadaşlar.
Kargo Alıcıya Aittir.
Ödeme: Ziraat Bankası , Garanti Bankası
Kargo Olayını kesinlikle dert etmeyin , çiğköftede herhangi bir bozulma tad kaybı kesinlikle olmaz çok iyi muhafaza ile size ulaştırıyoruz. Çiğ Köftemizin Resmi