googleden banlanmama kuralları;
herkesin bildiği gibi,hile yapmamak,o siteye bu siteye koymamak değil tabii ki de,
öncelikle hesap açıldığı gibi o ay manyak paralar kazanılmayacak,
elde hesap tutulup bir hesap banlanınca diğer hesaptan hemen devam edilmeyecek..
peki ne yapılacak,
çok kazanmak istiyorsanız 10,az kazanmak istiyorsanız 2 hesabınız olucak.yeni hesap açtın mı,normal bir siteye yerleştirilecek,ve hesap panelinden sadece o siteye izin verilecek,ufak ufak gidecek o,günde 0 ila 3 dolar arası, yani ilk ay 100 doları fazla geçmicek,ve her ay kademe kademe artırılacak mesela bu ay 100 dolar mı aldın diğer ay 125 al..6 ayı geçirdikden sonra da zaten hesap başı ortalaman 200 ila 300 dolar olucak,sonra hızlanmaya başlanılacak.
diceksiniz ki ee ben ***** veya başka illagal yerde yayınlamak istiyorum,sadece bir normal siteye izin verdim.***** siteden js ile normal sitenin alt dosyasından çekeceksiniz..
ayrıca hesabınıza girdiğinizde,google bazen reklamları engellenen siteleri yazıyor,sizin engelledikleriniz değil,kurcalarsanız görürsünüz.orada yasakli.com ile başlayan abuk sabuk uzantılı bir site görürseniz o hesaptan ümidi kesin,fazla bastırmayın...