ben size açıkça düşüncemi söyleyim.
siz hiç evinize iş bulma - işsiz kalma kaygısıyla gitmemişsiniz, ayrıca hiç 600 lira maaşa günün 12 - 14 saati küfürler yiyerek çalışıp, ev kirası+yiyecek+içecek+yakacak+çocuk bezi+maması gibi masrafları karşılamak için ne yapacağım diye kara kara düşünmemişsiniz...
konuyu açan arkadaşım, benzer durumdayım allah yardımcımız olsun...
Herkesin görüşlerini dinler ve saygı duyarım hoş karşılarım..
Bütün gün elin işinde tozlu ortamda 600 liraya çalışan benim..İşssiz kalma korkum veya kaygım olmaz en fazla 2 gün işsiz takılırım 3.gün farklı yerde çalışabiliriim..Küfür yiyerek degilde bütün gün suratsız bir patronu çekmek zorunda kaldım..Ayrıca Bende Bu Hayatı Yasayanlardanım Senin veya sizin yapmadıgınız kadar hayatın muasebesini yapan biriyim.(Sizde yapıyor olabilirsiniz ).Bu yazdıklarım 1 ayın degil tüm hayatıma dayatarak yazdım..Nasıl büyüdüysem bende onları örnek alıyorum..Yettiriyorum yettirmeye çalışıyorum..Ben milyarlarla büyümedim sonucta..
Bende hepiniz gibi en güzel sekilde yasamak isterim ama olmuyor bazen zorlasanda olmuyor..
Neyse Herkes Kendine Göre Yorumluyor Herkes bildigi Yoldan Gitmeye devam etsin ne diyelim
Konuyu açan ve tüm arkadaşlarada ALLAH en hayırlı iş verir ve o işte Mutlu olur...