Bu tür programlar bırak yararı belki zarar bile ettirir, googleı kandırmak yada kandırmaya çalışmak saçmalık ötesi.
analytics hac.k diye google.com domainde aratırsanız çeşitli varyasyonlarda neticeler alırsınız.
Eğer hedef kelime google araması sonucu tıklama ile yukarı çıkılsaydı emin olun bunu yapan adam o programı zaten satmazdı.
Çok basit şekilde örnekleyecek olursak,
tatil anahtar kelimesine yönelen, keywordlu bir domain alıp işe koyulursunuz. Tatil kelimesine bu saçma programla kasarsınız ve yükselirsiniz, tatil kelimesinde 1. sırada olmak demek minimum 10K TL aylık kazanç demektir. Yani programı yapan adam 10 binlerce TL kazanmak yerine 12$ mı tercih etmiş, peeeh
iframe ile gelen hiti google organik olarak tanıtıyorum, yani google iframe bağlantı ile verdiğim sayfayı anahtar kelimemele organik hit olarak görüyor. Daha önceden bu durumla ilgili deney yaptığımı açıklayan bi konum vardı. 3 aylık bir süre boyunca denedim, anahtar kelimemle alakalı günlük 10 K ya kadar organik hit sağladım kendime, sonuç ne mi ? Hiç bir şey, sadece alexada yükselme ve analytics raporlarında artan hit sayısı
edit: son mesajları okumamıştım, benden önceki arkadaş zaten açıklamış

Ayrıca şunuda belirteyim, bir çok kez konusunu gördüm, anlytics zararlımı, sıralama analyticse göremi yapılıyor diye. Analytics sadece sizin için yardımcı bir araçtır, eğer google sıralama yaparken analyticsi referans alsaydı şu anda angelina jolie anahtar kelimesinde 1. sırada olurdum, hemde alakasız bir site ile