depresionist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım, uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Elbette dediğiniz işler var ama 600 Lira ile Istanbul'da nasıl geçinebileceğimi söyleyebilir misiniz? (Kira+elektrik+gıda) İşin ayağına da gittim üstadım ama olmayınca olmuyor. Ben de girişimlerimi sürdürüyorum fakat bir de buradaki arkadaşlara sormak istedim. Bu da bir girişimdir. Saygısızlık etmek istemem, herkesin kadar sizin görüşünüze de saygım var ama lütfen önce etraflıca düşünün sonra yorumunuzu yapın.

Keyifle, sıhhatle...
Peki sorun ücret azlıgı iş yok diyemeyiz degil mi buna ? Ayrıca 600 lirayla geçinenler ne yapsınlar bazen yetiyor bazen yetmiyor Örnegin memurlar memurlara 2500 tl maas veriyorsun az diyorlar yetmiyor diyorlar 600 lira alan kişiye zaten yetmiyor ama size 1000 tl verdigimizi düşünelim siz bu paraya 2 ay devam edersiniz 3 ay ise 1500 lira istersiniz..Yani Ne kadar verirsek verelim doymak bilmeyen bir yasantımız var..Bunu kimse inkar edemez.Kimseye Laf Atmak tartışma ortamı yarakmak amacında degilim sadece gerçekleri birazda olsun görmek lazım..

akafo nickli arkadasımın yazdıklarına katılıyorum mezun oldugun bölümün yararları oralarda görebilirsiniz..Parasınıda ay sonu rahatlıkla alabilirsiniz.Garanti temiz iş sonucta..
Tabikide ALLAHım herkese Mutlu Huzurlu Güzel işler Versin..