karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mustafa Kemal'de büyük bir liderdi. Fakat Osmanlı'yı neden hazmedemiyorsunuz ?

İngilizleri yumuşatmak için öyle bir emir veriyor Sultan. Mustafa Kemal'e diyor benim aleyhimde konuş ki, İngilizler anlamasın benim Kurtuluş Savaşına destek verdiğimi. O zamanki Mecliste, İstanbul Hükümeti'de birbirlerinin aleyhinde konuşuyorlar. Buna biz siyaset diyoruz. Örneğin konunun dışında olacak ama Tayyip Erdoğan 15 yıl önce Belediye Başkanıyken Avrupa Birliği'ne Haçlı Birliği diyordu, Masonlara sövüyordu. Bu konuşmaları youtubeden bulabilirsin. Ama başbakan olunca ilk gün AB'nin kapısındaydı.İşte buna siyaset denir. O zamanda aynı durum vardı.

Halk savaşlardan yeni çıkmış sefalet içinde yaşıyorlar. Sen hangi silahlardan bahsediyorsun. Halktan toplasan toplasan tabanca toplarsın yada av tüfeği. Git araştır biraz. Elbette silah çıktı halktan fakat İstanbul'dan yüklüce silah kaçırıldı Padişahın desteği ile.

Kanıt mı ? Tarihin gerçekleri bunlar kardeşim. Sizin kaynaklarınız lise 1 Tarih kitabıysa hiç tartışmaya girmeyelim bence konuda. Yada önceki sayfalarda arkadaşlarımızın paylaştığı o Yahudi dönmesi Sabetayist tarihçilerin sözlerimi sizin kaynaklarınız ? Ailem masondu diyen tarihçiler... Gidin biraz Kadir Mısıroğlu okuyun. Okuyacak vaktiniz yoksa videolarını izleyin.

Güldürme beni cevap yazıp banlanmak istemiyorum...