ReiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladım peki bunu internet üzerinden yapabilirmiyim örnek verebileceğiniz yerler var mı?
Hocam internet üzerinden yapabileceğinizi sanmıyorum; sonuçta örnek görmek isteyecekler digital olarak göndersenizde yada faxlasanızda sonuçta yüz yüze görüşmenin artıları daha fazla olcaktır.

İnternet üzerinden medyaların sizinle bağlantı sağlamaları için elinizde video olması lazım, medyalar ortalama hiç bir yerde bulunmayan veya kısmi olarak tam olarak bulunmayan haberler için bile; (foto haber videolu haber) hiç bir yerde yayınlanmamışsa en az 250 tl vermektedirler. Oda videolu olursa buda kalitesine detayına göre değişmekte
İnternet üzerinden fotoğraflar için pek ilgili olacaklarını sanmam.

Lakin bir önceki mesajımda yazdığım gibi fotograflar için pek çok alternatifiniz var sonuçta emek harcanmış kulanmak içinde daha fazla çaba gerektiriyor. Umutsuz olmayın bilinen tüm yöntemleri deneyin...
Sonuçta günümüz teknoloji çağı efekti,kısa klibi,rötuşu,canlandırması,reklamı vss.
İllaki günün birinde kendinizi bu alanlardada geliştirerek demolar hazırlayarak bu oluşumu hızlandırabilirsiniz.

Not: Benim bu alanda profesyonel olarak çalışmalarım olmadı bu yuzden yeterince yardımcı olamıyorum kardeş kusura kalma