Shark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müdür sen buna bakarakmı yazıyosun istersen sana bir sürü örnek gösterebilirim

kendi kelimesinde çıkamayan siteler var Pagerank değeri 4 ilk sayfada en altlarda duruyo ama ikinci üçüncü siteye pagerank sorgulat pagerank değeri 2 dir. öyle ahım aşahım etkisi yok

örnek: Sohbet kelimesindeki sitelerin pagerank değerlerini ölç.
Evet ona bakarak yazdım müdür. Adamlar kendi sayfalarında pagerank'ı açıklamışlar. Sen sadece kendi teorilerini üretip üzerine yorum yapıyorsun. Eğerki Google resmi olarak "Pagerank'ın sıralamada etkisi yoktur" açıklamasını yaparsa ozaman sana katılabilirim.

Bahsettiğin siteler içinde genel olarak şunu söyleyebilirim. Backlink gibi etkenler sayesinde Pagerank değeri almış olabilir. Ama içerik çalıntıdır, orjinal değildir o yüzden sıralamada gerilere düşmüş olabilir.

Bahsettiğin örnekten yola çıkarsak googleda sohbet diye arat ve en son sayfada pagerank değeri 1 veya üstü olan bir site söyle bana.
(Ben denedim, Google'da Sayfa 73 / 12.100.000 sonuç ve hepsi pr 0)
Pagerank aldı diye sıralamada 1. olmasını bekleyemezsin. En azından geride kalan diğer sitelerin önünde çıkıyor değil mi?

Umarım anlatabilmişimdir. Sıralama, sadece pagerank'a dayalı bir sistem demedim, öyle bir iddiamda yok. Pagerank, sıralamada rol oynayan en önemli etkenlerden sadece biri.