Konuyu ilk açtığınızda mantıklı konuşuyordunuz. İlgiyle takip ettim, 2 konuyu da komple okudum.
Ortada şunlar var,
* İlk başta sorunu hatta bağladınız, sonra sorunu bilmediğinizi söylediniz.
* Sürekli başka DC'de makinam var onda böyle burda neden değil dediniz.
* Size insiyatif kullanılarak yapılmak istenen ödemeyi az bularak veya hakkınızın daha fazlası olduğuna inanarak kabul etmediniz.
Öncelikle, Hizmet Sözleşmeleri noter tarafından onaylanır. Detaylar için firmaya talepte bulunabilirsiniz. Hizmet tesliminde bunu okumuş olmanız gerekirdi.
Bunun yanında, sunucuların gün hesaplaması, Aylık ücret/Gün sayısı*Kullanılan gün sayısı= İçeri bırakılan tutar olarak hesaplanmaz.
Sosyal yaşamdan örnek vermemiz gerekirse,
Taksimetrenin kilometre başına ücret artırımı 20KR olarak belirlendiğini varsayın.
Taksimetre açılış ücretinin ise 2TL olarak belirlendiğini düşünün.
Siz 5 Kilometre yol gittiğinizde 20KRx5 = 1TL üzerinden değil, açılış ücreti olan 2TL'nin bunun üzerine eklenmiş hali ile ücret ödemek zorundasınızdır.
Konu hakkında detaylı bilgi, bilimsel bulgular, bilimsel çalışmalar hakkında bilgi almak isterseniz deterministik envanter kontrolü hakkında araştırma yapabilirsiniz.
Iyi Akşamlar
Şeref
Yorumunuz icin teşekkür ederim fakat konunun başından sonuna kadar aynı şeyleri savundum her defasında iade den dolayı şikayetci oldugumu söledim.