Eminim siz bu mantıkla domain tescil ettirseniz iade istersiniz ve parayı günlere bölünmesini istersiniz.

1 ay domain kullandım. ama kullanamadım. 11 ayımı iade edin.

Sizin durumunuz bu. kesinti adaletli hesaplandı. ne eksik ne fazla. Ama siz açgözlülük yaptınız iade iyi niyetimizi kötüye kullandınız.

tek tek size kesintileri açıkladık.

1-) Server yer ücreti ( elektril vs ) : 50 tl
dc 1 aylık alıyor. haftalık ücret mümkün değil.

2-) 212 grubu ip. Ne kadar zor bulunduğunu herkes bilir. Bir ton uğraştık temin etmek için. PArası da tarafımıza fatura edildi. ve iade şansı yok.

3-) kullandığınız hat ücreti. bu konuda sıkıntı yok. 1 haftalık ücret eklendi. verimerkezinden bağımsız kendi networkumuzden hizmet verdiğimizden 1 haftalık faturalandırabiliriz.

4-) Özel bir bilgi. Siz 1 haftalık yer ücretini ve ip ücretini iade edilmesini istiyorsunuz ancak biz size bu hizmetleri verebilmek için dc 'ye 1 yıllık kullanım tahütü verdik.

Şirket evrakları ile sözlşeme ile ilettik. Ben bu ip 'leri satamazsam 1 yıl boyunca her ay zarar edeceğim.

Tabi sizi ilgilendirmez. siz kendi 3 kuruşunuzu düşünürsünüz.

CStiryakisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ortada cahillik söz konusu ama benim konu başlığımı ve yorumlarımı okuyan insanlara sığınıyorum ben sizden kötü hizmet verdiğiniz icin şikayetci olmadım ben paramı tam anlamıyla iade etmediğinizden şikayetci oldum konunun basından beri bunu dile getirmeme rağmen hala doannımları ortaya kadarak bir yere varamazsınız benim görüşüm paranın günlere orantılı bölünüp o şekilde iyade edilmesi idi sizde farklı hesaplar cıkarttınız bende itaraz ettim olay budur.