CStiryakisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ortada cahillik söz konusu ama benim konu başlığımı ve yorumlarımı okuyan insanlara sığınıyorum ben sizden kötü hizmet verdiğiniz icin şikayetci olmadım ben paramı tam anlamıyla iade etmediğinizden şikayetci oldum konunun basından beri bunu dile getirmeme rağmen hala doannımları ortaya kadarak bir yere varamazsınız benim görüşüm paranın günlere orantılı bölünüp o şekilde iyade edilmesi idi sizde farklı hesaplar cıkarttınız bende itaraz ettim olay budur.
Sizin hizmetiniz başlayınca Ikiz Telekom Mars telekom'a sunucu barında hizmeti için 50 TL, IPler için 60 TL ödemiş, 1 hafta da hat kullanmış, yani ikiz telekom cebinden çıkan paraları hesap etmiş, kalanını iade edelim demiş. Daha ne yapsın adamlar ne bekliyorsun? Sen hesabını doğru yapamadın, ram eksik geldi diye adamlar zarar mı etsin? Hiçbir zorunluluğu olmadan sana insanlık yapıp,zararın neresinden dönersen kardır, 300 TL zarar etme, 157 TL zarar et demişler, sen aç gözlülük yapıp daha fazlasını istiyorsun.

Ya özellikle işine gelmediği için anlamamazlıktan geliyorsun ya da yaş 27 yazıyor ama daha ilkokulda filansın. Çözemedim ben seni...