Merhabalar. Hep site güvenliğinden bahsediyoruz fakat sizce tek problem site güvenliği mi? Biz daha iyi hostinge geçelim, kaç milyarlık koruma altına girelim derken haksız kazanç kapısı oluşturmuyor muyuz? Neden kimse olayın hukuki yönünü ele almıyor, ben neden öyle bir başlık bulamıyorum bilmiyorum.
Biz e-Ticaret işiyle uğraştığımızdan her saldırı anında mevzu başlıyor.
1- Daha yüksek hosting maliyeti
2- Daha yüksek ve karşılıksız reklam gideri
3- En önemlisi ise satışın yada hizmetin durması
Hiçbir hosting firması bakın size saldırı var bize daha fazla para vermeyin gelin bunu yasal olarak çözelim, sizi şuraya yönlendirelim demiyor. Varsa yoksa pas parayı. Biz şu paraya yaparız biz bu paraya yaparız. Ayrıca parayı hostinge basıyoruz da ne oluyor.. Ayda 1.500 TL'ye yakın sunucu parası harcıyorum. Yılda 18.000 TL ediyor. Ben artık bu parayı hosting firmalarına vermeyi reddediyorum. Hosting firması bana daha pahalı hizmeti saldırı durdurum mevzusuyla almasın, bana daha ilgili olduğu için alsın. Biz artık paramızı bu işi çözüme kavuşturacak adelet insanlarına ayırmaya karar verdik. Kaynağı 3-5 kişi olan bu boktan mevzu yüzünden binlerce insanın etkilenmesine artık katlanılabilir gibi değil. Kaldıki g.tlerinden korkan insanlardan bahsediyoruz..
İşi bilen, yardımcı olacak insan varsa buyursun kapımız açık. Hem bana hemde birçok insana yardım etmiş olursunuz. Benim ikamet ettiğim Üsküdar'da, ben bilişim suçuna bakarım diyen avukat yok. Yol gösterin, başımıza geldi şöyle yaptık siz de böyle yapın vs deyin.
0 530 936 87 61
Not: Yanlış yere başlık açmışsam lütfen taşıyın.
Hosting firman ancak sana teknik yardımda bulunabilir, o da firewall hizmeti almandır, hukuki yardımı avukatlardan alacaksın.
Önemli birine küfür, veya .ocuk ****.osu olayı yoksa emniyetten bunu çözdürmen zaman alıyor. Yasal süreç en az 6 ay sürer, bu süre zarfında sitenin kapalı kalmasını göze alıyorsan hukuki yolları seçebilirsin.