Bakın istediğiniz kadar firmamızı kötüleyebilirsiniz.
Hiç sorun değil. Biz verdiğimiz hizmetten eminiz. Ve burada tüm kullanıcılar haklıyı haksızı görüyor. Ben delliler ekledim. Birazcık teknik bilgisi olan kişi tarafsızca olayı değerlendiriyor.
Siz haklı olsanız emin olun forumda bir çok kişi sizi desteklerdi.
Aşağıdaki mesajda işletim sisteminden bizi sorumlu tutmuşunuz. Ben de size soruyorum bu işlem için bize ne kadar ücret ödediniz. sorumlu biz isek ücretini de almışızdır.
Sonuçta managed destek dünyanın her yerinde ek ücrete tabidir.
Bizden rica etmişiniz standart bir linux kurulumu için biz de standart bir kurulum yapmışız.
Ama demek ki kullanıcıya karşı iyiniyetli olmamak lazım. Bundan sonra kimseye kurmamak lazım.
Gerekli bilgiler verildi. Haklı haksız tüm değerli r10 üyeleri görüyorlar.
Bir de benim delilim yok demişin. İlginç bir insansın. Delilin yok ise halen ne idda ediyorsun.
İyi geceler.
Ben olmuyan birşeyi var gibi göstermiyorum firmayı karalama hissine kapıldınız ve saldırıyosunuz tazminat davası acabilir demişşsiniz şunu bilinki burada madur durumda olan benim ikiz değildir konuyu alt üst ettiniz beni suclu duruma getirmeye calısıyosunuz ama bunları okuyan kişiler zannetmıyorum ki sizin düşündüğünüz şekilde olaya baksınlar sonucda ben bir makine toplamısım ankaradan istenbula göndermişim kargo ile sonucda ben ikiz telekoma güvenmesem neden göndereyim ona makinamı ? sırf ikiz telekomu kötülemek icinmi bu şekilde bir davranıs yaptım yani onumu demek istiyorsunuz ben size gülüyorum forumda actıgınız konularda size müşterileriniz nasıl iyi yorumlar yazıyorsa elbette kötü yorumlarda olacaktır yoksa kim anlıcak akı? karayı? şimdiye kadar yazdığım konularda özelikle firmayı kötülememeye calıstım eğer siz yok tazminat davası acarım deyipde gözümü korkutmaya calısırsanız inanın bende sizin firmanızı hayatım boyunca kötülemek icin kullanacam (Bu mesajı cemoka nickli kişinin ikiz telekom ile aynı kulanıcı olabileceği hisine kapılarak yazdım.)