hayır hocam üyeye göre değişiyor bildiğim kadarıyla anlatım... mantık şu örneğin çinde bir kişi prog. kullanıyor kredi kazanmak için tesadüf sizin sitenize sıra gelince o kişinin kullandığı program sitenizi dolaşıyor, üyeler çinde coğunluk olduğundan hep çinden ref geliyor ben kullanırken sıra sizin siteye gelse benim ip sizin sitede gözükür kanımca
Arkadaş haklı.%70 çin gerisi diğer ülkeler oluyor genelde.Sonuç olarak sitenin farklı bir dilde yayını bile yok
500k ya yakın üye olduğu için siteleriniz onaylı ve kredi harcama oranlarınız yüksekse kredileriniz genelde geldiği gibi harcanıyor.Ama olurda hemen harcanmıyorsa biraz bekleyin kredilerin harcandığınızı görürsünüz
İlk denememde, nasıl link verileceğini tam kestiremediğimden sayacımdan bana gelen arama motoru url'lerini verdim. buna rağmen bugün 150'lik site 1100'ü gördü. Ama coğrafya kısmında hep Chine (Çin) görünüyor) refleri sağlıklı yapmadım, tabi şimdi çözdüm. Hangi kelimede bulunmak istiyorsam o kelimeyle aratılan arama motoru urlsini koymak lazım, yanılmıyorum değil mi?
Evet hocam öyle yapacaksınız.
bir türlü kayıt olamadım etmiyormu ne
Dediğim gibi doldurduysanız sorun olmaması lazım.Verdiği hatayı google translateyle çevirip yazarsanız çözüm bakalım