Benim anakonda asla uyumuyor sürekli nöbette

Soru:Benim anakonda yatağa girdiğim zaman sabaha kadar nöbet tutuyor. Oysa rüyamda
****le ilgili birşey görmüyorum.Ne olur bana yardım edin.

Cevap:Fena mı be oğlum seni bekliyor. Bu dünyanın bin bir türlü hali var ücretisiz güvenliğini sağlıyor.

Kız arkadaşım doymak bilmiyor bir deri bir kemik kaldım

Soru:Ben 30 yaşında güçlü kuvettli bir erkektim.Ancak kız arkadaşımla ilişkiye girmeye başladıkdan sonra bir deri bir kemik kaldım.Gecede 5 kez ilişkiye giriyoruz. Ama Doymak bilmiyor.Bu ileride benim için cinsel sorun yaratır mı?

Cevap:Değerli okurum kız seni bırakıp kaçacak bu kesin.Gecede 5 demek her defasında 3 dakika demektir.Bunun adıda aparaitf yemektir.Çok değil yakında sen çöp sepetine atılınca kız arkaşında başının caresine bakacak.

40 yaşında dedelere dönmekten korkuyorum

Soru: 22 yaşındayım ve haftanın 6 günü ilişkiye giriyorum. Vites hiç düşmüyor.İlk başlarda hoşuma gidiyordu ama ileriyi düşününce korktum.İleride ben ne yapacağım.40 yaşında dedelere dönmek istemiyorum.Uykularım kaçıyor.
Rumuzüz vites

Cevap:Düz vites mi dedin? İşte şimdi kendini ele verdin. Yani senin vites kolu elle mi çalışıyor.Oysa senin gibi birinin elinin altındaki araba otomatik vites olmalıydı.Hem bu yaşta bu derde düşmek niye?Gel bakalım 80'e verelim seninle el ele. Varsa bozukluk bulalım bir çare.

Kızın bekaretini bozdum kanı da alnıma sürdüm

Soru:19 yaşındayım.Kız arkadaşımla alkolün dozunu kaçırınca ilişkiye girdik.Bekaretini bozdum.Alkollü olduğum içinde akan kanı alnıma sürdüm.Arkadaşlarıma bu olaydan bahsettim, alay konusu oldum ne yapmalıyım?

Cevap:Sevgili ve temiz yürekli okurum ne var bunda?Bir, iki damla kan, bakıyoruz her önemli işin sonunda bir kurban.Sende kanı kurban kanları gibi alnına sürmüşsün, kızlık zarının da defterini dürmüşsün.

Yaşlı kadınlara ilgi duyuyorum

Soru:21 yaşında gayet sağlıklı bir erkeğim.Yaşıtlarıma ilgi duymuyorum.Çok yaşlı kadınlar ilgimi çekiyor.Nedendir bilmiyorum, nerede yüzü buruşmuş beli bükülmüş bir kadın görsem onlara yöneliyorum.45 yaş üstü pek çok kadınla birlikte oldum.Sizce ben sapık mıyım?

Cevap:Sevgili okurum aman dikkat!Bir huzurevine yolun düşmesin.Sürüye girmiş kurt gibi, en buruşuğu en kanburunu seçersin.Duygularında seçtiğin yollarda baştan yalnış.Bunları bırak sana sesleniyor yukarıdan bir havari ben duyuyorum.Oğlum doğru yol bu değil diyor.

Erkek arkadaşım çabuk yoruluyor beni tatmin edemiyor

Soru:20 yaşında kızım.Erkek arkadaşımla haftada bir kez ilişkiye giriyorum ama beni tatmin etmiyor. Çünkü cabuk yoruluyor. Bunu ona nasıl söylerim?

Cevap:Açık açık konuş kızım.Dolambaçlı yollara sapma.Sanal alemde bize dokturluk yaptırma.Sevgiline ben sana doyamıyorum, ve tatmin olamıyorum de.

Günde bir kilo baklava yiyorum ama tık yok

Soru:23 yaşında 1.80 boyunda gayet normal erkeğim. Bir yıl önce askerden geldim. Yaz sonunda evlenecektim ama hazır hissetmiyorum diye bir yıl ertelettim. Evlenmekten korkuyorum çünkü benim organın kanı çekilmiş gibi. Günde bir kilo baklava yiyorum ama nafile. Ne olur yardım edin.

Cevap:Oğlum bak olmadı işte, kuşa yalnış yem veriyorsun. kuş baklava yer mi. Yesede aman ne güzel der mi? Antep işi mi adana işi mi diye marka seçer mi? Yiyecek ancak lokum, badem,fıstık, şeftali varken sen git kuşu baklavaya mahkum et. Kuşun dilini öğren yavrum.

Beni gören kızlar tanışıp **** yapmak istiyor

Soru:18 yaşındayım. 2.03 boyundayım, yakışıklıyım. Kızlar benden çok hoşlanıyor beni gören kızlar tanışıp **** yapmak istiyor. Tıp fakültesinde okuyorum, kızlar yüzünden derslerle ilgilenemiyorum.
Rumuz Berk

Cevap:Berk senin işin zor.Senin diploman kızların mahrem yerlerinde gizleniyor.2 metre 3 santimlik boyuna göre, kanın bir bölümü de görev için aşağa indiğinden beynin kansız kalıyor.Fazla ayakta kalma, beyninide kansız koyma, hayallerede çok dalma.

Erkekler peşimi bırakmıyor

Soru:21 yaşında güzel bir kızım. İki sevgilimde beni ilişkiye zorladıkları için ayrıldım. Ne yapmalıyım? Aşk yaşamaya korkar oldum. Erkekler peşimi bırakmıyor.
Rumuz Dertli

Cevap: Sevgili güzel kraliçem, erkekler böyledir. Kimi dilenci gibidir. Verirsen alır, vermezsen peşini bırakır. Onlar bal alacak çiçeği bilirler.
Senin gibisini görünce de delirirler. Kızım tehlike onlarda değil, uzakta sinsi sinsi duranlarda.

Benim mustang eşek oldu ne yapacağım?

Soru:Ben 40 küsur yaşında,15'lik rakı boyunda nam-ı diğer Batman. Uçanı havada, kaçanı karada affetmezdim. Bu aralar benim mustang oldu sanki bir eşek. deh desem gitmez, eh desem gelmez. Acaba arpasını fazla versem kendine gelir mi?

Cevap:Sorununu çözemedim, 15'lik rakının şişesini boynuna as, Mustang'in gazina da rüyanda bas.

haberokur