TigerMoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hlds işinde bir sunucu ram kullanımını tüketip swap alana geçtiyse ve bunu görüpde suçu hizmet aldığı yere attıysa biri onun bilgisinden şüphe etmek gerekir cstirakisi heralde yenisin oyun server işindeki hldslerin tamamen ramlerden çalıştığını unuttun. Bence paranın iade edilen kısmına razı ol sesini çıkartma yada aradakı farkı ödeyip 8-12 gb ramli makinalardan al.. Hem bi sunucuda 100 player 4 yer diğer sunucuda 100 oyuncu 2 yer bunu oyuncuya göre değil serverın türüne göre ayırt etmek daha mantıklıdır gardaşım
Ben bu işleri yeteri kadar süredir yapıyorum belirli deneimlerim var fakat sunu sölemek istiyorum duyan geliyor ve yazıyor ya konuyu bastan okuyun eğer bir sefer okumakla anlamıyorsanız bir kac sefer okuyun donanımla veya hat ile herhangibi bir iddaam olmadıgını göreceksiniz. ama tekrar diyorum bir dedicated değil! bir vps 35 ad sunucu kurulur icersinde oyuncu olmadıgı icin bu sunucular cok az derecede ram yer bilmem anlatabildimmi? server sayısına göre değerlendirme yapılmaz ben oyuncu sayısına göre değerlendirme yapıyorum ki su anki suncularımdada baya sunucu acık vaziyette ama sorunum yok player sayım ne zaman asarsa ozamn bir makine daha gönderirim!