cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşletim sistemini ikiz telekom'a mı yazdırdınız? Cevap hayırsa o zaman işletim sistemi sorunlarını ikiz telekom'u bağlamaz.

İşletim sistemini siz sağlamışsınız, işletim sistemi sizin yazmış olmanız gerekmiyor, siz sağlamışsınız ya da iso dosyası şurada çek kur demişsiniz.

İstediğin kadar ağlan sızlan, adam sana insanlık etmiş, sen değerini bilmemişsin, sonuçlarına katlanacaksın. Alacağın 150-200 liradan oldun daha fazlasından olma istersen, şu yazdıklarınla firmayı karalamakla suç işliyorsun, tazminat davası açabilirler.
Ben olmuyan birşeyi var gibi göstermiyorum firmayı karalama hissine kapıldınız ve saldırıyosunuz tazminat davası acabilir demişşsiniz şunu bilinki burada madur durumda olan benim ikiz değildir konuyu alt üst ettiniz beni suclu duruma getirmeye calısıyosunuz ama bunları okuyan kişiler zannetmıyorum ki sizin düşündüğünüz şekilde olaya baksınlar sonucda ben bir makine toplamısım ankaradan istenbula göndermişim kargo ile sonucda ben ikiz telekoma güvenmesem neden göndereyim ona makinamı ? sırf ikiz telekomu kötülemek icinmi bu şekilde bir davranıs yaptım yani onumu demek istiyorsunuz ben size gülüyorum forumda actıgınız konularda size müşterileriniz nasıl iyi yorumlar yazıyorsa elbette kötü yorumlarda olacaktır yoksa kim anlıcak akı? karayı? şimdiye kadar yazdığım konularda özelikle firmayı kötülememeye calıstım eğer siz yok tazminat davası acarım deyipde gözümü korkutmaya calısırsanız inanın bende sizin firmanızı hayatım boyunca kötülemek icin kullanacam (Bu mesajı cemoka nickli kişinin ikiz telekom ile aynı kulanıcı olabileceği hisine kapılarak yazdım.)