CStiryakisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Donanımlar bana ayit evet işletim sisteminin bana ayit oldugunu nereden cıkardınız?

Siz iade ederdiniz veya etmezdiniz bir firma sahibi iseniz o sizin bileceğiniz iş sonucda ben iade ettim ve ücretin geri ödenmesini istedim siz hala donanımı, işletim sistemini araya katıyorsunuz sonucda ben hat satın almısmıyım? evet almısım 6 gun sonra iade etmismiyim? evet etmişim. Paramın geri iadesini istemekde benim doğal hakkım.

Lütfen konunun devamına yazacaksanız sizden biraz sakin olmanızı rica ediyorum cünkü burada tartısan kişiler ben ve ikiz telekom ikizin ne durumda oldugunu bilmiyorum ama benim dururmum gercekten kötü eğer enerji boşaltacak bir mekan arıyosanız lütfen baska yerlerde arayın.
İşletim sistemini ikiz telekom'a mı yazdırdınız? Cevap hayırsa o zaman işletim sistemi sorunlarını ikiz telekom'u bağlamaz.

İşletim sistemini siz sağlamışsınız, işletim sistemi sizin yazmış olmanız gerekmiyor, siz sağlamışsınız ya da iso dosyası şurada çek kur demişsiniz.

İstediğin kadar ağlan sızlan, adam sana insanlık etmiş, sen değerini bilmemişsin, sonuçlarına katlanacaksın. Alacağın 150-200 liradan oldun daha fazlasından olma istersen, şu yazdıklarınla firmayı karalamakla suç işliyorsun, tazminat davası açabilirler.