Donanımı siz sağlamışsınız, yazılımı siz sağlamışsınız, sadece hat, makinanın elektiriği ve IPler ikiz telekom tarafından sağlanmış. Ikiz Telekom'un gösterdiği belgeler ve sizin beyanlarına bakarak, ikiz telekom'un herhangi bir kusuru yok. E kusuru yoksa neden iade etmek zorunda olsun ki, zaten insanlık edip size yaptığı mecburi harcamaları düşerek iade edeceğim demiş, siz bu insanlık karşısında ne yaptınız oturun bunu düşünün.
Ben sana bunu satmış olsam, kardeşim makina senin, yazılım senin, benim hattımda sorun var mı yok, makinanın elektriğinde kesinti var mı yok, iplerde sorun var mı yok, e zaman sana da iade yok. İster 1 Şubata kadar makinan burada çalışır kalsın istersen bugün sana göndereyim derdim.
Donanımlar bana ayit evet işletim sisteminin bana ayit oldugunu nereden cıkardınız?
Siz iade ederdiniz veya etmezdiniz bir firma sahibi iseniz o sizin bileceğiniz iş sonucda ben iade ettim ve ücretin geri ödenmesini istedim siz hala donanımı, işletim sistemini araya katıyorsunuz sonucda ben hat satın almısmıyım? evet almısım 6 gun sonra iade etmismiyim? evet etmişim. Paramın geri iadesini istemekde benim doğal hakkım.
Lütfen konunun devamına yazacaksanız sizden biraz sakin olmanızı rica ediyorum cünkü burada tartısan kişiler ben ve ikiz telekom ikizin ne durumda oldugunu bilmiyorum ama benim dururmum gercekten kötü eğer enerji boşaltacak bir mekan arıyosanız lütfen baska yerlerde arayın.