merhaba arkadaşlar şu konuda
https://www.r10.net/yabanci-hosting-f...dece-12-a.html yağdırılan övgülere aldanıp m2host.comdan 1 yıllık ödeme yaparak host aldım,1 haftadır herşey tıkırında sorun yoktu ancak 1 hafta sonunda hiti 200 bile olmayan sitemin ftp ve db dahil olmak üzere herşeyi sildiler,siteme giriyorum forbidden hatası alıyorum,ftp baglanıyorum hiç bir dosya yerinde değil,canlı destekden baglanıyorum ve bana aşağıdaki ssdeki şeyleri söylüyorlar dikkatli okuyunuz;
ss dende anlaşıldıgı gibi hiti 200 bile olmayan birkaç html sayfadan oluşan sitemin sunucuya çok yük bindirdiği gerekçesiyle bütün dosyaları yedek verme zahmetine bile katlanmadan siliyorlar,reverse ip çekiyorum ve sunucudaki diğer siteleri kontrol ediyorum ve bir çok türk sitesinin aynı durumda oldugunu görüyorum,(ssye bakarsanız 2 domain verdim ona diğeri bana ait olmayan başka bir türk sitesi)tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle alışveriş yapmayın,aşırı kaynak tüketiyor olması bir sitenin tüm db ve ftpsini silmek için yeterli sebepmidir?dikkatli olunuz bu yorumlara aldanarak alışveriş yapmayınız.