Serverınız hangi gün up edildi ? linux kurulup 188 ip hangi gün verildi ?
01 ocak. hizmet başlangıcı budur. size hizmet vermeye başlamışız...

Bakın serverınızın loadı bizi ilgilendirmez.... o sizin sorumluluğunuzda. bizi nasıl sorumnlu tutmaya kalkabiliyorsunuz anlamıyorum. Size server yönetimi yapacaz vs dedik mi bunun için para aldık mı ?

Bizim size hattı, elektriği, server ipleri sağlamak dışında hiç bir hizmetimiz yok.

serverınızın loadı beni ilgilendirmez.

CStiryakisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makinayı bana ayın de aksam teslim ettiniz ayın 8 inde öğlen fişini cektiniz + ayın 1 inde tek ip adresi verdiniz 212.68.62 ip blogunu ertesi gün telislim ettiniz.

neden acaba 8 gune cıkarttınız gun sayısını?

Makinede ram kulanımı fazla gozunkuyor evet fakat ben hergun o makinaya server kurulumu yaptım 1gb boyutunda tar.gz dosyaları actım ram kulanımı fırladı evet fakat linux işletim sisteminde ramler kulanım halindeyken top yazıpda baktıgınız ekranda fırlıyor peki geri düşüyormu ? su anda 2 tane daha makınam var birinden aldıgım ekran alıntısı

buyrun su anda ram ler tavan yapmıs durumda fakat sorun yok nedenmi 10 gündür makina acık ve ramler bosta iken bile artıyor ve geri düşmüyor bunun nedenini bende bilmiyorum o kadar bilgi sahibi değilim varsa fikri olan yazsın.

benım savundugum 8gb 1333mhz ram de 400 oyuncu oynuyorsa 4gb 1600mhz ramde neden 100 oyuncuda sorun cıkıyor.

+ benim amacım sizi kotulemek olsaydı dediğim gibi konun baslıgında sizin isminizi yazardım satıp para kazanırken biliyorumki mutlu oluyosunuz neden birisi geri iyade ettiğinde ödeme yapmıyorsunuz?

belkide sorun ramdede değil belkide baska birşeyler var ben ne msn de nede actıgım konuda ikiz telokom veya hattı kotu demedim bu şekilde bir iyade istedim parasını eksik iyade ettiler dedim aksini sölermisiniz?