Zaman ayırıp okuyabilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık bir yıldır çok düşük bir ücretle yerel bir gazetede çalışmakta ve gazetenin bütün pozisyonlarında bulunmaktayım. (Muhabir, editör, internet sorumlusu, gazete sayfası tasarımcısı, köşe yazarı) Takdir edersiniz ki kendime ayıracak zamanım kalmıyor. Tabii bu işi alternatifim olmadığı için yapıyorum ama artık daha kabul edilebilir şartlarda (ücret+zaman) çalışmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Çeşitli insan kaynakları sitelerinden başvurular yaptım ama geri dönüş olmadı. Kendimden biraz bahsedeyim:

Turizm ve Seyahat İşlt. mezunu, AÖF İşletme 3. sınıf öğrencisiyim.
Okumayı seviyorum ve yazabiliyorum da.
Klarnet, gitar, org, flüt konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Fotoğraf çekimi konusunda ilerliyorum.
Tiyatro ile aktif olarak ilgilendim ve zaman zaman devam ediyorum.

Şimdi sizden rica edeceklerime geçeyim:
Arkadaşlar öncelikle bir iş arıyorum.
İlk tercihim memuriyet gibi olan bir iş ama onu bulmak zor biliyorum. Eğer haberiniz olursa bankaların sınavları gibi sınavlları bildirirseniz sevinirim.
Web ile ilgili olsun olmasın uygun olduğunu düşündüğünüz her türlü iş ilanını bildirrseniz sevinirim. Tercihim Sakarya, Kocaeli, Istanbul'dan yanadır.
Kısacası artık hem kendime zaman ayırmak hem de weble alakalı projelerimi gerçekleştirebilmek için çabalamam lazım.
Bir de geçtiğimiz günlerde dayımı kaybettim. Onun için biraz uzakta olmak iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Zaman ayırıp okuduğunuz için müteşekkirim.