Proxy olayı tamamen fosss.Daha öncede dedim gene diyorum.Google mac v.b durumlardan sizi rahatlıkla bulabilir.Sanmayınki bulmuyor.Ama ben proxy hariç işe yarayan bir sistem denemiştim.Yani mac v.b adresler aynı olmayan bir sistem.Hiti kestikten sonra 3-4 gün hiç gelmeyen kelimeden hit geldiğini gördüm.Hit gönderen sitelerde milletin sandığı gibi yararlı değil.ip-numaram.com gibi basit bir sistemde bile senin gerçek ipini görebiliyor.Milyar dolarlık google salak,beceriksiz onu anlamayacak.Google'nin bu tedbirleri daha büyük yöntem ve sistemlerle aşılır ancak.Proxynin arkasındaki ip çok rahat bulunuyor.Hit proxyde hikaye onuda buluyorlar.Birçok unsur var mac,telekom şirleti,dil,tarayıcı ve bizim bilmediğimiz yüzlerce gizli şeyde olabilir.Evet ben denedim daha önce ama proxy ile değil.Bu gibi işlemler sadece 1000 ayrı pcden yapman gerekirki hit sayılsın.Yoksa uğraşmayın kardeşim boşuna.Hem bence çokta tehlikeli bir yöntem.Adam 1 ay 4000 hit gönderir sürekli gelir r10 a 4000 k hitli sitem var der onu alacak bi saf kardeşimiz mutlaka çıkar.R10 dışındanda bulabilir.Siteyi alan kardeşimize yazık olur.Kandırılmış olur.Parasına yazık olur.Bunuda düşünün....