cs_eylul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Derdimize gelecek olursak; X KAPAT yazısına tıkladıgımız halde pop açılıyor ya da başka siteye yönlendiriyor vs. Nerde hani splash mantıgı.Bu hile değil de nedir sizce. Bir de derler ya reklamcılar hile yapmayın vs vs önce siz yapmayın hileyi !
Buna çok katılıyorum.. Birde bu ***** reklam verenler şahıslar nasıl kaznıyor anlamış değilim.. Günde dünyacalarca reklamları açılıyor ve Dünyanın parasını veriyorlar ör:1 tanecik site 100K olanlar var bukadar para kazanıyormuki bu reklam verenler anlamış değilim
Keşke bu işlerden ansakta genel saatlik splash yapsak
adhood var sanırım ama oda bişi kazandırdığı yok 10 gösterimi 1 sayar...
Ben Genel video sitesine softreklam saatte 1 kere açılan pop-up kullanıyorum, reklamda tıkla 50 kontör kazan vs.
ama softreklamda %50 anca sayıyor..
Vallahi anlasam kuracam bende bi şirket. Ama sadece kaliteli genel içerik sahiplerine yönelik olucak.

Bizim insanımızda özellikle reklam konusunda cok eksik var. Gidip *****, büyütücü, kısaltıcı, uzatıcı vs reklamlara para yatıracaklarına adam gibi firmalar başvurularda bulunsalar. Bizzat gidip gerekli departmanlarla görüşseler inanın olmıcak şey yok. Biz bile yüksek lisans tezleri için araştırma yapmak için cok büyük firmaların kapısını çaldıgımızda ( Şirkete yararımız olmadıgı halde ) geri çevirmiyolar. Kaldı ki adamların reklamını yapmak isteyen birisini hiç çevirmezler.