Sevgili akbalcı....
Burada herkes fikrini anlatıyor...Ne diye tartışma ortamına çekiyorsun...Uymuyosa git başka konu seç-oku...Birinin verdiği öneriyi herkes yapmak zorunda değil.Okursun yapmazsın o kadar...Şİmdi kardeşçe fikir alış-verişi yapalım.
Eski zamanlarda Çalışmadan para kazanarak o zamanki ortamın emniyeti bozulmaması için faize yasak getirilmiş.
Ancak günümüzdeki ekonomik düzen buna müsaade etmiyor...
Artık parada o zamanki deve gibi alınıp satılıyor. Buna kimisi faiz kimiside bilmem ne diyor.
Herkes faiz yasak diyor ama ;herkesde karpayı, bilmemne payı diye parayı asyafinans,albaraka,kuveyttürk gibi bankalara yatırıyor. ve burdanda ev kredisi,kredi kartı,ihtiyaç kredisi gibi şeyleri kullanıyor."faiz yasak,ben faiz ödemem"diyenine rastlamadım. Eğer yanlışsamda bu bankalar neyi alıp satıyor ? Postahane görevi görüyorda bizmi bilmiyoruz. Bunların sahipleri ne ?
Artık paraları koyacak yer dahi bulamayan araplar paralarının sığacağı büyüklükte yastık yaptırıp altınamı koyuyorlar...
Yoksa dünyadaki bankalara bölüştürüp yatırıyorlarmı ? Ve bu bankalara " yok kardeş bana faiz felan verme, paramı çalmasınlar yeter" mi diyorlar..
v.s...v.s...