bugün saat 12:47 de geçersiz tıklama sebebiyle banladığıma dair mail aldım. forumda sebepsiz yere banlandığını söyleyenlere inanmıyordum, kesin bir hile yapmışlardır diye düşünüyordum. bugün başıma geldiği için anlıyorum arkadaşlar. geçersiz tıklamayla alakası yok banlanmamın. ki ben yanlışlıkla kendi reklamlarıma tıklarsam diye kendi siteme girmeyen bir adamım. banlanmama tek gerekçe şunu gösterebilir; hesabımda 3 ay boyunca neredeyse hiç para birikmedi, fakat son bir aydır günlük 10 dolar civarı kazanmaya başladım. ki bu sebep bile çok saçma bir sebep. işlerimi son bir ayda yoluna soktum. bunu bir gerekçe olarak göstermesi fikri bile beni yeterince sinirlendiriyor.

adsense'ın doğru dürüst bir rakibi olmadığı sürece, adsense yayıncıları sömürmeye, haklarımızı ihlal etmeye devam edecektir. adsense insanların heveslerini kırmaktadır. internet reklamcılığını kendi çıkarlarına göre kullanıp, reklam sektörünede balta vurmaktadır.

google adsense'a güvenerek bir daha asla proje yapmam. sitemden para kazanmam belki ama, o kadar emeğimin bir çırpıda gitmesine ve sinirlerimin gereksiz yere bozulmasına hiç gerek yok. haksızlığa tahammülüm yok, google adsense'ı şiddetle kınıyorum.