Arkadaşlar 1 haftadır türk sponsorları araştırıyorum. Aynı şekilde yabancı sponsorları da.

Genel içerikli site sahibi olarak dikkatimi çeken ilk şey. Genel içeriğe uygun reklam cıkaran ADAM gibi bi firma yok. Yok bilmem neyinizi büyütün. Yok şuranıza sunu yapın. Yok jigolo yok karı yok kız yok kamerada bilmem ne? Ne bunlar Allah aşkına yaa. ***** site mi genel site mi belli olmuyo siteler.

Bi tane reklamcı reklam işinden anlayan insan sadece genel içerik reklam yayınlayan bi reklam firması kursa o kadar tutar ki. Çünkü konularda yorumlarda okudugum kadarıyla herkes bu dertten müzdarip. Düzgün firmalar hiç mi reklam vermiyor sanki. Sürekli cinsel içerikli reklamlar dönüyo piyasada.

Mesela ben kendimden örnek vereyim sitem bi forum sitesi. Sitemde 9 tane yönetici var ve 5 i bayan. Bi o kadar da aktif bayan üyem var.Sizce ne kadar etik olur site sahibinin böyle bi reklam yayınlaması.

Yine okudugum ve araştırdıgım kadarıyla genel içerik reklam veren firmaların sorunları ise şu; ya ödeme yapmıyor ya tık saymıyor ya da ödeme zamanı yaklaşınca hesabı banlıyor.

2. Derdimize gelecek olursak; X KAPAT yazısına tıkladıgımız halde pop açılıyor ya da başka siteye yönlendiriyor vs. Nerde hani splash mantıgı.Bu hile değil de nedir sizce. Bir de derler ya reklamcılar hile yapmayın vs vs önce siz yapmayın hileyi !

Şimdi bi kaç öneri yapicam ama bakın ben kendim bile diyorum "Bekara karı boşamak kolay! "

Mesela kaliteli firmalar gidip google a o kadar para bayılıyolar siz gidin anlaşma yapın onlarla sizin eliniz armut mu topluyor.
Google a verdikleri binlerce doların yarısına anlaşma yapıcak cok adam vardır bence.
Sizlerde o kaliteli firmalardan aldıgınız parayı biz yayıncılara hakkımız oldugu sekilde verseniz nasıl olur acaba.
Bir de şu var. Kaliteli reklam firmalarından alınan reklamları öyle her sitede yayınlamaya izin vermeyin. Ve bir kez onayladıgınız bir siteyi bidaha banlamayın. Yani tükürdüğünüzü yalamayın.
O kadar yatırım yapılıyo para yatırılıyo. Alengirli siteler yapılıyı cafcaflı tanıtımlar yapılıyo. Bunları yapicagınıza TIK ları düzgün sayan sistem kurun ya da ne bilim sisteminizi iyileştirmek için ugrasın. Emin olun daha evladır.
TIK ücretlerine gelince de; sunu artık bi sabit yapın. Az da olsa cok ta olsa bi sabitlensin artık su ya. Bi laf vardır ya eşekli su kaçırmalı artık hakkaten onu yapmaya başladılar.

NOT: Hiç bir firma üstüne alınmasın. Herhangi bir firmaya özel bi sitem değildir. Genel olarak sorunların toparlanmış bir hali diye düşünün.