flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya para kazanamazsam
hayırlı olsun
Oda senin sorunun valla

dreamsinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demoya göre bende almayı düşünebilirim.
ve birde öneri;
sisteme arama motoruda dahil edilirse ve kullanıcılar filecrop.com daki gibi tüm up sitelerinde istediği dosyayı arayabilse buda sisteme ekstra bir özelik katacaktır diye düşünüyorum...
ve sonraki eklemelr ücretsiz olmalı kanısındayım diğer up eklemelri 30 tl demişsiniz, buna gerek yok olmamalı bence...
1- ) Söylediğiniz olay olabilir ama bunun için apiler bulunması gereklidir. ))

2- ) Bu kişilerin tekil isteklerine bağlı birşeydir ve kişiye özel eklenecektir. Verilen emeğin karşılığı olarak istenmektedir. Şuan da popüler olan sistemler ve para kazandıran sistemler zaten belli olduğundan dolayı diğer ekleme listesi kişiye göre yapılacaktır. Doğal olarak bu kişisel bi istekdir. Yani nasıl bir dizi scriptine ek bot istediğinizde kişi sizden bot ücreti istiyorsa buda aynıdır.

OzzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk mesajınızda belirttiğiniz posta adresinie mail göndermiştim, cevaplamadınız hala?
Mailinizi yeni gördüm k.bakmayın.

----

Alıntı
S1. Farzı misal mevcut ekli gelen sunucular bir süre sonra yükleme yapmamaya
başladı bunun çözümünü ücretisz ve kısa sürede yapabiliyor musunuz?

C1. Diğer scriptlerimi alan arkadaşlar bilir, sistem hakkında sorunları ben çözüyorum. Ama script garantisi toplam 4 aydır, 4. ay sonunda işlemler ücretli olarak gerçekleşecektir (Bunun sebebi ömür boyu aynı şeylere yükümlü olarak kalmamaktır.)

S2. Update imkanı varmı, açık bulursa ya da bir hata düzeletmesi gibi

C2. Bu konularda destek sonsuzdur.

S3. Tema nasıl olacak, birkaç seçenek sunacak mısınız?

C4. Tek tema sunmayı düşünüyorum, Smarty sistem kullanmayı düşündüm fakat buda işin uzaması gibi bi durum söz konusu.

S4. Yüklenen dosya linkleri ayrı bir sayfada listelenebilir mi, tabi kullanıcı
dosya linkinin gizli kalması yönünde bir işaretleme kutusu koyulacak

C4. Sorunuzu tam anlayamadım, dosya yüklendikden sonra zaten linkler kişiye farklı bi sayfada gösterilecektir.

S5. Script teslim tarihi belirttiğiniz gibi 23 ocak mıdır?

C5. 23 Ocakta önsiparişle alan kişilerin ön kurulumları gerçeklecektir, konuda da belirttiğim gibi. Okul ve işyeri problemleri olmadığı sürece 23 ocağı aksatmayı düşünmüyorum.

S6. Ön siparişte ücreti hemen mi gönderiyoruz

C6. Önsipariş olayı satın alıcak kesin kişileri belirlemek amaçlı ve kesinleştirmek amaçlı olduğu için, ön sipariş verip cayma olmasın diye ön sipariş veren kişilerden önce ücret alınmaktadır.

S7. Ön sipariş ücreti olan 125tl sabit tek midir yani indirim yapmayı düşünür
müydünüz?

C7. Böyle bir sistem için 125 TL az bi miktar diye düşünüyorum, son fiyat budur.
Teşekkürler.