akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğim açık ve net. Sırf vicdanınızı rahatlatmak için "peygamber efendimiz" le ilgili cümle kurup işinize gelmediği yerde dini konuyla bağdaştırmadınız diyemezsin. Ayrıca sen ne borsa uzmanı, ne ekonomi uzmanı neden alimsin bu şekilde ordan burdan bi ton örnek vererek lafı geçiştirebilirsin. Faiz haramdır ve sizin gibi faizle köşe olanların devri bitti. Bu kadar basit.
Faiz haramdır. ve benim faizde 1 kuruş param yoktur. Çok şükür kazancımı yatırıma dönüştürebiliyorum. Bilmem anlatabildim mi?

Ama senin gibi kestirip atanlar yüzünden insanlar zarar görüyor.

Sen şimdi bankasya kuveytturk gibi bankaların verdiği kar paylarını helal sayarsın o mantıkla? Çünkü o faiz değil kar payı değil mi. Ama aynı banka kar payı adı altında konut kredisi de veriyor.

Ayrıca altın konusuna cevap yazmadın? Eski devirdeki altın muhabbeti geçti artık. Altının fiyatı 3-5 büyük ülkenin elinde istediği gibi fiyatını artırır azaltır. Çin merkez bankasında tuttuğu altın rezervine bir bakın isterseniz. Ve o altınları sattığı zaman altının fiyatı ne olur ona da bakın. Sonra da altına yatırım helaldir diyebilecekmisin bakalım.